Prostata stimulator

Prostata stimulator

Prostata stimulator er generelt brukt av menn for å stimulere prostata. prostata stimulereing kan gi en intens kominasjon til den vanlige orgasmen hos menn. så om du har lyst til å prøve ut en ny type orgasme så kan dette være noe for deg. 

Vis:
Sorter etter:

Black Mont Avatar

Tilfredsstillende fra alle vinkler. Det er et perfekt verktøy for menn som krever dyp prostata stimulering med sine anal lek pluss noe ekstra som kommer fra deilige vibrasjoner og et innovativt design som masserer flere lystpunkter på en gang.Med det unikt designede håndtaket er dette den ultimate a..

Kr499,00

Black Mont Grip

Dette er en fovoritt når det kommer til å bruke analleketøy på sin partner! Med det perfekte håndtaket har du et godt solid grep som gjør dette leketøyet perfekt i dine hender. med en liten vibrator i enden gjør det leken gøy og enda litt mere stimulerene.Analsex med dette leketøyet er absolutt å an..

Kr399,00

Black Mont Reacher

Denne er for deg som vet at du bare trenger noen ekstra cm lengre inn for å nå ditt punkt. Vibrasjoner går gjennom hele lengden som gjør den både perfekt for nybegynnere og viderekommende. Formen vil kanskje virke litt "rar" for noen, men denne vil overraske deg...

Kr399,00

Black Mont Spotter UTSOLGT (Midlertidig)

Black Mont Spotter

Anal dildoen som treffer hver gang. Her har du full kontroll over bevegelser og press. ønsker du bare et ekstra trykk på punktet? Dette er da saken for deg! Behøver bare å "vippe" den på plass der du vil ha den og du er i gang!..

Kr199,00

Large prostate massager UTSOLGT (Midlertidig)

Large prostate massager

En solid støpt prostata plugg. Den er støpt i ren glatt plast for minst mulig friksjon, er lett å vinkle og treffer hvor den skal...

Kr199,00

Prostate exerciser

Prostate ExcerciserDenne prostatastimulatoren er ideel for massasje og stimulering. Den er laget for å etterligne den manlige anatomien perfekt slik at den masserer både prostata og perineum.  ..

Kr149,00