Pjur

Vis:
Sorter etter:
BACKDOOR Pakkedeal! -20%

BACKDOOR Pakkedeal!

Klarer du ikke å velge mellom vann eller silikonbasert? Hvorfor ikke ta begge!?Du får Pjur Backdoor vannbasert og Pjur Backdoor Silikonbasert samlet i denne pakken. Når du kjøper disse samlet vil du få følgende pris:Vanlig pris: 389,-Pakkepris: 320,-2 x 100ml(Tilbudet gjelder kun nettbutikk)..

Kr398,00 Kr320,00

PJUR Cleaningspray - 100ml

Dette er en premium rensespray for sexleketøy fra luksusmerket Pjur®. Dette er en absolutt "must have" for å forlenge levetiden til dine sexleketøy og holde dem i perfekt stand. Dette er en luktfri anti bakteriell spray, renser effektivt  sex leketøy. Pluss det er skånsom nok til å..

Kr119,00

Pjur after shave spray

Mange menn og kvinner finner hår i underlivet av kroppen sin uhygienisk eller uestetisk. Daglig barbering av armhulene og underlivet kan gjøre huden følsom og forårsake røde prikker og små flekker. Pjur After Shave spray ble utviklet for å løse slike problemer. Den svir ikke, men beroliger og pleier..

Kr129,00

PJUR Aqua (Vannbasert)-100ml

Hvis du ønsker et premium vannbasert glidemiddel, vil du finne akkurat det du leter etter i Pjur Aqua! .Pjur Aqua fukter, beskytter og nærer tørr og skadet hud. Pjur Aqua inneholder ingen fett, oljer eller parfyme, og er derfor flott for hud og slimhinner.Den vannbaserte..

Kr159,00

PJUR Backdoor (Silikonbasert)-100ml

Glidemiddel For Anal Sex til kun 199,-Pjur ® Back Doors-serien er spesielt designet for anal sex.Kombinasjonen av silikon smøremiddel og jojoba hjelper lukkemuskelen til å slappe av.Gjør samtidig huden merkbart myk og smidigIngrediensene er de samme som i vår Pjur ® analyse me, men ved e..

Kr199,00

PJUR Backdoor (Silikonbasert)-250ml UTSOLGT (Midlertidig)

PJUR Backdoor (Silikonbasert)-250ml

Pjur ® Back Doors-serien er spesielt designet for anal sex.Kombinasjonen av silikon smøremiddel og jojoba hjelper lukkemuskelen til å slappe av.Gjør samtidig huden merkbart myk og smidigIngrediensene er de samme som i vår Pjur ® analyse me, men ved en høyere konsentrasjon. Den er trygg å..

Kr399,00

PJUR Backdoor (Silikonbasert)-30ml

Pjur ® Back Doors-serien er spesielt designet for anal sex.Kombinasjonen av silikon smøremiddel og jojoba hjelper lukkemuskelen til å slappe av.Gjør samtidig huden merkbart myk og smidigIngrediensene er de samme som i vår Pjur ® analyse me, men ved en høyere konsentrasjon. Den er trygg å..

Kr89,00

PJUR Backdoor (Vannbasert)-100ml

Vannbasert glidemiddel for anal sex til kun 199,-Pjur Backdoor vannbasert glidemiddel.  Ny versjon av den berømte Pjur backdoor silicone. Det er nå en vannbasert verson av denne bestselgeren.Glidemiddelet har lang glideeffekt og langtidsvirkende Glidemiddelet er smak o..

Kr199,00

Pjur Backdoor Spray

Dette er  en intimitets spray for å imøtekomme de spesielle kravene til mer energisk analsex. Pjur BACKDOOR Anal Comfort Spray er en ekstraordinær analspray med høy mengde panthenol og aloe vera. Disse to ingrediensene gjør huden mer elastisk, for mer avslappet følelse under hard analsex, uten ..

Kr179,00

Pjur Basic (Silikonbasert) 100ml

Du har kanskje hittil vært kjent med vannbaserte glidemiddler og bare er litt nysgjerrig på forskjellen med et silikonbasert produkt? Selv superfans av vannbasert glidemiddel er fristet til å prøve silikonbasert glidemiddel. Formelen kombinerer de positive fordelene med vår mestselge..

Kr159,00

PJUR Basic (Vannbasert)-100ml

Et vannbasert glidemiddel all around gir kunden enestående Pjur følelse.Pjur ® BASIC AQUA er fri for tilsetningsstoffer, dermatologisk testet, og helt ideelt for daglig moro. Med sin uslåelige effekt og høye kvalitets formel gjør Pjur BASIC AQUA elsket av mange som liker den måten Pjur BASIC AQ..

Kr149,00

Pjur Cool (Vannbasert)-30ml

Pjur Cool vannbasert glidemiddel.  Kremen gir ekstra sensitivitet og kjølende effekt, men ingen overdrevent kjøling som man finner i andre typer kjølende glidemiddel. La det virke noen minutter så kjenner du snart en kjølende følelse.kan brukes på både menn og kvinner for ..

Kr89,00

PJUR Espresso (Vannbaserert) - 30ml -22%

PJUR Espresso (Vannbaserert) - 30ml

Som alle vet, når du føler deg trøtt, slapp og sliten, vil en god kopp kaffe eller espresso gjøre underverker. Med Pjur espresso du kan gi ditt kjærlighetsliv et umiddelbart "koffein kick"Vannbasert glidemiddel med koffein for ekstra energi. PJUR Espresso gir et lite ekstra kick og..

Kr89,00 Kr69,00

PJUR GEL (Silikonbasert)-100ml

Pjur gel er et superkonsentrert silikonbasert glidemiddel. Om du er glad i silikonbasert glidemiddel men har lyst til å prøve noe som er enda mer konsentrert er dette hva du søker. Pjur GEL er en av de tykkeste silikonbaserte merkene som finnes på markedet...

Kr199,00

Pjur Light (Silikonbasert) - 100ml

Pjur ® LIGHT kombinerer alle de positive elementene som finnes i Pjur ® ORIGINAL,. Pjur ® Light er tynnere og et meget godt alternativ til vannbasert glidemiddel Noen få dråper er vanligvis nok til å opprettholde en glidende effekt. glidemiddelet gir huden ekstra fuktighet..

Kr189,00

Pjur MAN EXTEND Cream

Stimulerende og varmende krem for menn. Bruk ønsket mengde og smør godt rundt penis, Du vil etter kort tid merke en varmende følelse som gir en stimulerende effekt. De fleste menn vil raskt få en semi ereksjon kort tid etter påføring og derreter hjelper til en hardere og mere følelsesrik ereksjon en..

Kr199,00

Pjur MED Natural

pjur®med NATURAL er et naturlig glidemiddel med god glid.vannbasert glidemiddel med naturlige ingredienser som smører tørr hud og slimhinner. Beskytter og lindrer lett irritert hud og passer generelt til deg uansett om du skulle være følsom eller ikke...

Kr195,00

Pjur MED Premium

pjur®med PREMIUM Glide er meget en konsentrert og tykkt silikonbasert glidemiddel, spesielt formulert for tørr eller svært følsomme slimhinner i underlivet. Den unike formelen, laget av høykvalitets silikon uten konserveringsmidler, dette gjør slimhinnene testet formel kompatibel med..

Kr199,00

Pjur MED Repair (Vannbasert) - 100ml

Pjur MED Repair glide er et vannbasert glidemiddel med regenererende hyaluronsyre for tørr og sensitiv hud, inkludert underlivet. Hyaluronan har evnen til å binde store mengder vann for å gi økt fuktighet og optimal regenerering av huden. Den innovative formelen garanterer en usedvan..

Kr199,00

Pjur MED Sensitive

pjur®med SENSITIVE Glide er spesielt utviklet for svært følsomme slimhinner i underlivet. Glyserin, parabener og konserveringsmidler ble derfor bevisst utelatt for å gjøre formelen så nøytral som mulig og dermed sikre maksimal kompatibilitet med slimhinner...

Kr195,00

Pjur MED Soft

pjur®med SOFT Glide er spesielt utviklet for meget tørr og følsom slimhinne i underlivet . Konsentrert formel med høy grad av kvalitets silikon er blitt beriket med jojobaolje, og gir utmerket og eksepsjonelt langvarig  jevn smøring og smidig følelse over huden. Jojobaolje forbe..

Kr199,00

Pjur MED Vegan

pjur®med VEGAN er et svært effektivt glidemiddel uten konserveringsmiddeler.vannbasert glidemiddel med utelukkende veganske ingredienser og selvfølgelig uten noen form for dyreforsøk som resten av serien. Den gir ekstra mild fuktighet for en langvarig smøring og er pH-balansert. Formelen er spesielt..

Kr195,00

PJUR Myglide (Vannbasert)-100ml

Pjur myglide er et vannbasert glidemiddel med naturlige ginseng som øker blodgjennomstrømningen.Får en varmende effekt som kan benyttes på alle intime soner på kroppen.Det vannbaserte glidemiddelet er spesielt designet for å vekke og stimulere den kvinnelige kroppen.Forbedrer følsomheten..

Kr179,00

PJUR Myglide (Vannbasert)-30ml

Pjur myglide er et vannbasert glidemiddel med naturlige ginseng som øker blodgjennomstrømningen.Får en varmeeffekt som kan benyttes på hele kroppen.Det vannbaserte glidemiddelet er spesielt designet for å vekke og stimulere den kvinnelige kroppen.Forbedrer følsomheten og gjør det beste i..

Kr89,00

PJUR MySpray

Pjur My Spray er en fantastisk opphisselses spray.                                Prikkene og kriblende på huden.Pjur ® myspray er en effektiv og stimulerende intim spray for kvinner...

Kr175,00

PJUR Original (Silikonbasert)-100ml

Pjur Orginale silikonbaserte glidemiddel er svært økonomisk i bruk, bare noen få dråper er nødvendig.lukt nøytral, vannfri, fettfritt, kondomvennlig og omsorgsfull mot lateks.Kan også brukes som massasjeolje 100ml ..

Kr189,00

PJUR Woman Aqua (Vannbasert)-100ml

Premium vannbasert glidemiddel fra Pjur! Utviklet spesielt for kvinner og behovene kvinnelige hud. I tillegg til de feilfrie glideegenskaper, er Pjur Woman Aqua fuktighetsgivende, og gir dermed utmerket omsorg for tørr, skadet hud - og ikke bare i de intime områdene.Når vann er fullt absorbert av hu..

Kr169,00

PJUR woman Bodyglide (Silikonbasert)-100ml

Pjur ® Woman er spesielt designet for kvinnens delikat og veldig følsom intimhud.Ingen parfyme eller konserveringsmidler brukes i Pjur ® Woman.En silikonbasert og hypoallergenic glidemiddel.Parfymefri, fettfritt, klistrer ikke og stopper ikke hudens porer.Etterlater huden silkemyk. O..

Kr189,00

PJUR woman Bodyglide (Silikonbasert)-250ml

Pjur ® Woman er spesielt designet for kvinnens delikat og veldig følsom intimhud.Ingen parfyme eller konserveringsmidler brukes i Pjur ® Woman.En silikonbasert og hypoallergenic glidemiddel.Parfymefri, fettfritt, klistrer ikke og stopper ikke hudens porer.Etterlater huden silkemyk. O..

Kr349,00

PJUR Woman Nude (Vannbasert)-100ml

Pjur Nude woman  Å leve naturlig er populært i disse dager, det er derfor Pjur har laget dette nye glidemiddelet for å møte disse krav til bruk av kvinners sarte hud.  Dette glidemiddelet er vannbasert og inneholder ingen glyserin, parabener eller konserverin..

Kr179,00