Glid, Olje og rensemiddel

Glid, Olje og rensemiddel

Kjøp glidemiddel her fra noen av de mest anerkjenne produsenter for kvalitetsgaranti

Personlig glidemiddel er et populært tema for mange av våre kunder som handler i vår butikk , så hvis du ønsker en mer glidene og glatt følelse, så bør du prøve vårt glidemiddel , enten det gjelder solosex, sex med partner , eller med sexleketøy. Det kan være en fordel å bruke glidemiddel uansett hvem du er. Det er mange produkter å velge mellom , slik at alle kan finne det de trenger.

Vi har begrenset oss til noen få produsenter med kvalitetsprodukter . Glidekrem er ofte nødvendig for de ulike situasjoner som kan oppstå , for bedre komfort og seksuell nytelse . Å velge riktig glidemiddel kan ofte være forvirrende fordi det er så mange kremer å velge mellom.

Hva som er viktig er hva du ønsker eller du trenger i din situasjon for å oppnå optimal seksuell nytelse .

Vannbaserte smøremidler er alle vannoppløselige produkter, og er den mest populære av de personlige glidemiddel typene. Du kan finne et bredt spekter av gele og flytende smøremiddel i vannbasert form , noe som senere vil gjøre jobben med vasking mye enklere . Vannbaserte produkter har blitt svært populært. Det er viktig å sørge for at du får et produkt som fungerer for deg, og som ikke vil skape en masse problemer senere. rengjøring er avgjørende for dine seksuelle erfaringer. Husk, alle har forskjellige meninger om hva som er best, så det er viktig at du prøver deg fram for å finne det produktet med riktig konsistens som passer best for deg.

Hos Gpunkt.no finner du noen av de mest populære glidemiddelene i verden. Vi har følgende effekter på våre produkter: Glidemiddel med smak, Varmende glidemiddel, Kjølende glidemiddel, stimulerende glidemiddel, bedøvende glidemiddel, tykt eller tynt glidemiddel og glidemiddel for følsome personer uten noen ekstra tilsatte stoffer. Ale dette finnes i silikonbasert eller vannbasert glidemiddel.

OBS: Vi minner om at priser i nettbutikk og fysisk butikk kan være anerledes

Les mer her : Hvordan Velge Riktig Glidemiddel

Vis:
Sorter etter:

EROS Aqua (Vannbasert)-100ml

Et "all around" vannbasert glidemiddel med gode egenskaper til en god pris.Brukes både analt, vaginalt og til sexleketøy, men passer best til anal bruk. ..

Kr99,00

PJUR Cleaningspray - 100ml

Dette er en premium rensespray for sexleketøy fra luksusmerket Pjur®. Dette er en absolutt "must have" for å forlenge levetiden til dine sexleketøy og holde dem i perfekt stand. Dette er en luktfri anti bakteriell spray, renser effektivt  sex leketøy. Pluss det er skånsom nok til å..

Kr119,00

Pjur after shave spray

Mange menn og kvinner finner hår i underlivet av kroppen sin uhygienisk eller uestetisk. Daglig barbering av armhulene og underlivet kan gjøre huden følsom og forårsake røde prikker og små flekker. Pjur After Shave spray ble utviklet for å løse slike problemer. Den svir ikke, men beroliger og pleier..

Kr129,00

PJUR Aqua (Vannbasert)-100ml

Hvis du ønsker et premium vannbasert glidemiddel, vil du finne akkurat det du leter etter i Pjur Aqua! .Pjur Aqua fukter, beskytter og nærer tørr og skadet hud. Pjur Aqua inneholder ingen fett, oljer eller parfyme, og er derfor flott for hud og slimhinner.Den vannbaserte..

Kr159,00

PJUR Backdoor (Silikonbasert)-100ml

Glidemiddel For Anal Sex til kun 199,-Pjur ® Back Doors-serien er spesielt designet for anal sex.Kombinasjonen av silikon smøremiddel og jojoba hjelper lukkemuskelen til å slappe av.Gjør samtidig huden merkbart myk og smidigIngrediensene er de samme som i vår Pjur ® analyse me, men ved e..

Kr199,00

PJUR Backdoor (Silikonbasert)-250ml UTSOLGT (Midlertidig)

PJUR Backdoor (Silikonbasert)-250ml

Pjur ® Back Doors-serien er spesielt designet for anal sex.Kombinasjonen av silikon smøremiddel og jojoba hjelper lukkemuskelen til å slappe av.Gjør samtidig huden merkbart myk og smidigIngrediensene er de samme som i vår Pjur ® analyse me, men ved en høyere konsentrasjon. Den er trygg å..

Kr399,00

PJUR Backdoor (Silikonbasert)-30ml

Pjur ® Back Doors-serien er spesielt designet for anal sex.Kombinasjonen av silikon smøremiddel og jojoba hjelper lukkemuskelen til å slappe av.Gjør samtidig huden merkbart myk og smidigIngrediensene er de samme som i vår Pjur ® analyse me, men ved en høyere konsentrasjon. Den er trygg å..

Kr89,00

PJUR Backdoor (Vannbasert)-100ml

Vannbasert glidemiddel for anal sex til kun 199,-Pjur Backdoor vannbasert glidemiddel.  Ny versjon av den berømte Pjur backdoor silicone. Det er nå en vannbasert verson av denne bestselgeren.Glidemiddelet har lang glideeffekt og langtidsvirkende Glidemiddelet er smak o..

Kr199,00

Pjur Basic (Silikonbasert) 100ml

Du har kanskje hittil vært kjent med vannbaserte glidemiddler og bare er litt nysgjerrig på forskjellen med et silikonbasert produkt? Selv superfans av vannbasert glidemiddel er fristet til å prøve silikonbasert glidemiddel. Formelen kombinerer de positive fordelene med vår mestselge..

Kr159,00

PJUR Basic (Vannbasert)-100ml

Et vannbasert glidemiddel all around gir kunden enestående Pjur følelse.Pjur ® BASIC AQUA er fri for tilsetningsstoffer, dermatologisk testet, og helt ideelt for daglig moro. Med sin uslåelige effekt og høye kvalitets formel gjør Pjur BASIC AQUA elsket av mange som liker den måten Pjur BASIC AQ..

Kr149,00

Pjur Cool (Vannbasert)-30ml

Pjur Cool vannbasert glidemiddel.  Kremen gir ekstra sensitivitet og kjølende effekt, men ingen overdrevent kjøling som man finner i andre typer kjølende glidemiddel. La det virke noen minutter så kjenner du snart en kjølende følelse.kan brukes på både menn og kvinner for ..

Kr89,00

PJUR Espresso (Vannbaserert) - 30ml -22%

PJUR Espresso (Vannbaserert) - 30ml

Som alle vet, når du føler deg trøtt, slapp og sliten, vil en god kopp kaffe eller espresso gjøre underverker. Med Pjur espresso du kan gi ditt kjærlighetsliv et umiddelbart "koffein kick"Vannbasert glidemiddel med koffein for ekstra energi. PJUR Espresso gir et lite ekstra kick og..

Kr89,00 Kr69,00

PJUR GEL (Silikonbasert)-100ml

Pjur gel er et superkonsentrert silikonbasert glidemiddel. Om du er glad i silikonbasert glidemiddel men har lyst til å prøve noe som er enda mer konsentrert er dette hva du søker. Pjur GEL er en av de tykkeste silikonbaserte merkene som finnes på markedet...

Kr199,00

Pjur Light (Silikonbasert) - 100ml

Pjur ® LIGHT kombinerer alle de positive elementene som finnes i Pjur ® ORIGINAL,. Pjur ® Light er tynnere og et meget godt alternativ til vannbasert glidemiddel Noen få dråper er vanligvis nok til å opprettholde en glidende effekt. glidemiddelet gir huden ekstra fuktighet..

Kr189,00

Pjur MED Natural

pjur®med NATURAL er et naturlig glidemiddel med god glid.vannbasert glidemiddel med naturlige ingredienser som smører tørr hud og slimhinner. Beskytter og lindrer lett irritert hud og passer generelt til deg uansett om du skulle være følsom eller ikke...

Kr195,00

Pjur MED Premium

pjur®med PREMIUM Glide er meget en konsentrert og tykkt silikonbasert glidemiddel, spesielt formulert for tørr eller svært følsomme slimhinner i underlivet. Den unike formelen, laget av høykvalitets silikon uten konserveringsmidler, dette gjør slimhinnene testet formel kompatibel med..

Kr199,00

Pjur MED Repair (Vannbasert) - 100ml

Pjur MED Repair glide er et vannbasert glidemiddel med regenererende hyaluronsyre for tørr og sensitiv hud, inkludert underlivet. Hyaluronan har evnen til å binde store mengder vann for å gi økt fuktighet og optimal regenerering av huden. Den innovative formelen garanterer en usedvan..

Kr199,00

Pjur MED Sensitive

pjur®med SENSITIVE Glide er spesielt utviklet for svært følsomme slimhinner i underlivet. Glyserin, parabener og konserveringsmidler ble derfor bevisst utelatt for å gjøre formelen så nøytral som mulig og dermed sikre maksimal kompatibilitet med slimhinner...

Kr195,00

Pjur MED Soft

pjur®med SOFT Glide er spesielt utviklet for meget tørr og følsom slimhinne i underlivet . Konsentrert formel med høy grad av kvalitets silikon er blitt beriket med jojobaolje, og gir utmerket og eksepsjonelt langvarig  jevn smøring og smidig følelse over huden. Jojobaolje forbe..

Kr199,00

Pjur MED Vegan

pjur®med VEGAN er et svært effektivt glidemiddel uten konserveringsmiddeler.vannbasert glidemiddel med utelukkende veganske ingredienser og selvfølgelig uten noen form for dyreforsøk som resten av serien. Den gir ekstra mild fuktighet for en langvarig smøring og er pH-balansert. Formelen er spesielt..

Kr195,00

PJUR Myglide (Vannbasert)-100ml

Pjur myglide er et vannbasert glidemiddel med naturlige ginseng som øker blodgjennomstrømningen.Får en varmende effekt som kan benyttes på alle intime soner på kroppen.Det vannbaserte glidemiddelet er spesielt designet for å vekke og stimulere den kvinnelige kroppen.Forbedrer følsomheten..

Kr179,00

PJUR Myglide (Vannbasert)-30ml

Pjur myglide er et vannbasert glidemiddel med naturlige ginseng som øker blodgjennomstrømningen.Får en varmeeffekt som kan benyttes på hele kroppen.Det vannbaserte glidemiddelet er spesielt designet for å vekke og stimulere den kvinnelige kroppen.Forbedrer følsomheten og gjør det beste i..

Kr89,00

PJUR Original (Silikonbasert)-100ml

Pjur Orginale silikonbaserte glidemiddel er svært økonomisk i bruk, bare noen få dråper er nødvendig.lukt nøytral, vannfri, fettfritt, kondomvennlig og omsorgsfull mot lateks.Kan også brukes som massasjeolje 100ml ..

Kr189,00

PJUR Woman Aqua (Vannbasert)-100ml

Premium vannbasert glidemiddel fra Pjur! Utviklet spesielt for kvinner og behovene kvinnelige hud. I tillegg til de feilfrie glideegenskaper, er Pjur Woman Aqua fuktighetsgivende, og gir dermed utmerket omsorg for tørr, skadet hud - og ikke bare i de intime områdene.Når vann er fullt absorbert av hu..

Kr169,00

PJUR woman Bodyglide (Silikonbasert)-100ml

Pjur ® Woman er spesielt designet for kvinnens delikat og veldig følsom intimhud.Ingen parfyme eller konserveringsmidler brukes i Pjur ® Woman.En silikonbasert og hypoallergenic glidemiddel.Parfymefri, fettfritt, klistrer ikke og stopper ikke hudens porer.Etterlater huden silkemyk. O..

Kr189,00

PJUR woman Bodyglide (Silikonbasert)-250ml

Pjur ® Woman er spesielt designet for kvinnens delikat og veldig følsom intimhud.Ingen parfyme eller konserveringsmidler brukes i Pjur ® Woman.En silikonbasert og hypoallergenic glidemiddel.Parfymefri, fettfritt, klistrer ikke og stopper ikke hudens porer.Etterlater huden silkemyk. O..

Kr349,00

PJUR Woman Nude (Vannbasert)-100ml

Pjur Nude woman  Å leve naturlig er populært i disse dager, det er derfor Pjur har laget dette nye glidemiddelet for å møte disse krav til bruk av kvinners sarte hud.  Dette glidemiddelet er vannbasert og inneholder ingen glyserin, parabener eller konserverin..

Kr179,00

Pjur Woman Toy Lube

Pjur Woman Toy Lube er en silkeglatt og kremete glid som ikke renner. Konsistensen blir omtalt som "Flytende silke"..

Kr179,00

Swiss Navy (Vannbasert)-118ml UTSOLGT (Midlertidig)

Swiss Navy (Vannbasert)-118ml

Herlig tyktflydense vannbasert smøremiddel med høy kvalitet, og dermed holdbar i lang tid under bruk.Leveres i en smart "single-action dispenser" med smart dryppfri tut.Produsert etter de høyeste standarder, og er ikke-absorberende og hypoallergenic. ..

Kr159,00