Ekstra Sensitive Glidemiddel

Ekstra Sensitive Glidemiddel


Vis:
Sorter etter:

Pjur MED Natural

pjur®med NATURAL er et naturlig glidemiddel med god glid.vannbasert glidemiddel med naturlige ingredienser som smører tørr hud og slimhinner. Beskytter og lindrer lett irritert hud og passer generelt til deg uansett om du skulle være følsom eller ikke...

Kr195,00

Pjur MED Repair (Vannbasert) - 100ml

Pjur MED Repair glide er et vannbasert glidemiddel med regenererende hyaluronsyre for tørr og sensitiv hud, inkludert underlivet. Hyaluronan har evnen til å binde store mengder vann for å gi økt fuktighet og optimal regenerering av huden. Den innovative formelen garanterer en usedvan..

Kr199,00

Pjur MED Sensitive

pjur®med SENSITIVE Glide er spesielt utviklet for svært følsomme slimhinner i underlivet. Glyserin, parabener og konserveringsmidler ble derfor bevisst utelatt for å gjøre formelen så nøytral som mulig og dermed sikre maksimal kompatibilitet med slimhinner...

Kr195,00

Pjur MED Vegan

pjur®med VEGAN er et svært effektivt glidemiddel uten konserveringsmiddeler.vannbasert glidemiddel med utelukkende veganske ingredienser og selvfølgelig uten noen form for dyreforsøk som resten av serien. Den gir ekstra mild fuktighet for en langvarig smøring og er pH-balansert. Formelen er spesielt..

Kr195,00

PJUR Woman Nude (Vannbasert)-100ml

Pjur Nude woman  Å leve naturlig er populært i disse dager, det er derfor Pjur har laget dette nye glidemiddelet for å møte disse krav til bruk av kvinners sarte hud.  Dette glidemiddelet er vannbasert og inneholder ingen glyserin, parabener eller konserverin..

Kr179,00

Swiss Navy-All Natural (Vannbasert)-118ml UTSOLGT (Midlertidig)

Swiss Navy-All Natural (Vannbasert)-118ml

Deilig vannbasert glidemiddel laget utelukkende av naturlige ingredienser, spesielt egnet for personer med sensitiv hud eller allergi.Inneholder karragen som gir en silkeaktig glatt overflate motsatt til normal vannbaserte smøremidler.For kvinner som lider av vaginal tørrhet, dette smøremidd..

Kr179,00