Hygene og rens

Hygene og rens


Vis:
Sorter etter:
Klamydia test for kvinner UTSOLGT (Midlertidig)

Klamydia test for kvinner

1 stk klamydia hjemmetest egnet for kvinnerHvordan teste seg for kjønnssykdommer hjemme? Med dette produktet har du muligheten til å ta klamydia test hjemme og få svar innenfor 20 min.En mye mer diskré løsning!Pakken inneholder 1 stk klamydiatest og bruksanvisning på Norsk, Svensk og Dansk.Test..

Kr349,00

PJUR Cleaningspray - 100ml

Dette er en premium rensespray for sexleketøy fra luksusmerket Pjur®. Dette er en absolutt "must have" for å forlenge levetiden til dine sexleketøy og holde dem i perfekt stand. Dette er en luktfri anti bakteriell spray, renser effektivt  sex leketøy. Pluss det er skånsom nok til å..

Kr119,00

Pjur after shave spray

Mange menn og kvinner finner hår i underlivet av kroppen sin uhygienisk eller uestetisk. Daglig barbering av armhulene og underlivet kan gjøre huden følsom og forårsake røde prikker og små flekker. Pjur After Shave spray ble utviklet for å løse slike problemer. Den svir ikke, men beroliger og pleier..

Kr129,00

Vaginalt dusjhode UTSOLGT (Midlertidig)

Vaginalt dusjhode

Bytt ut dusjhodet ditt med denne for ekstra nøye vask. Denne saken hjelper med total rengjøring alle steder du skulle ønske å komme til.Fungerer både til anal og vaginal vask.Bonus er at vannstålen også gir en intens klitorisorgasme.Den er også perfekt for vask av sexleketøy for menn!..

Kr199,00