Massasjeolje

Massasjeolje

Massasjeolje

Vis:
Sorter etter:

Earthly Body-GuavaLava massasje olje (237ml)

Dette er en av våre bestselgere når det kommer til den utrolig gode lukten på oljen. Guava med en twist gir denne en fantastisk aroma100% naturlig blanding av essensielle oljer (herunder hamp, mandel, druekjerneolje , aprikos og vitamin E) gir en glatt, profesjonell glid. enda Bedre, absorberer..

Kr225,00

Earthly Body-High Tide massasje olje (237ml)

En unik lukt som er alt for vanskelig å beskrive via tekst, men vi kan si at det også er et populært valg blant våre kunder. Når det kommer til denne serien har alle sin helt unike lukt og alle gir en helt fantastisk aroma på hver sin måte.100% naturlig blanding av essensielle oljer (herunder h..

Kr225,00

Earthly Body-Naked in the woods massasje olje (237ml)

En unik lukt som gjør deg ett med naturen, kan minne om en frisk sommerdag i en tett skog og et lite hint av parfyme. Når det kommer til denne serien har alle sin helt unike lukt og alle gir en helt fantastisk aroma på hver sin måte.100% naturlig blanding av essensielle oljer (herunder hamp, ma..

Kr225,00

Earthly Body-Skinny Dip massasje olje (237ml)

Skinny Dip kan virke søt i lukten for de fleste men har også en rik aroma, nok et valg våre kunder tar mye pga den gode lukten. Om du er usikker på hva du skal ta kan vi kun si at du må ta sjansen på en og finne din favoritt, men alle oljene har veldig gode lukter på hver sin unike måte og det er ve..

Kr225,00

Earthly Body-Tropicale massasje olje (237ml)

100% naturlig blanding av essensielle oljer (herunder hamp, mandel, druekjerneolje , aprikos og vitamin E) gir en glatt, profesjonell glid. enda Bedre, absorberer denne næringsrike formelen inn i huden for dyp smøring og fuktighetsgivende effekt uten en fet hinne. Her får du en massasje olje me..

Kr225,00

Soft & Tender Massage milk - 500ml UTSOLGT (Midlertidig)

Soft & Tender Massage milk - 500ml

Soft & Tender Massage milk er en massasjekrem som trekker seg raskt inn i huden, påfører fukt og er helt parfymefri. Etterlater ikke flekker eller fettlag som med vanlig massasjeolje, men er lett å vaske av om nødvendig. ..

Kr249,00