For Par

Sexleketøy for par er leketøy som brukes sammen med partner. Uansett om du skal ha strap on dildo/vibrator, dobbeldildo eller noe dere begge kan få glede av finner dere dette på denne siden

Vis:
Sorter etter:

2U Alisie

Stimuler G-punkt og klitoris samtidig med U2 fra WowYes! Kontrolleres enkelt via den hjerteformede fjernkontrollen. Fjernkontrollen til vibratoren har også en liten innebygget vibrator i seg om du vil bruke den alene...

Kr949,00

Aphrodisia Harness

et flott leketøy for Nybegynnere som ønsker å legge litt mer til sine seksuelle erfaringer. Denne leken kan brukes av en av partnerne, samt mange andre gleder som du kan ha i tankene. Stroppene på selen er lett å justere, du kan ha timer med endeløs moro med denne leken, uansett hva du har i tankene..

Kr359,00

Black Mont Rider

Strapless strap-on dildo. Denne saken har flere bruksområder enn øyet først ser. Er du lei av seler og belter? Da kan du slippe alt det med denne. Du fører enkelt inn den minste delen inn vaginalt og bruker bekkenbunnsmusklene for å holde den på plass, noe du gjør automatisk når leken er i gang. Kom..

Kr499,00

Cloneboy Glow in the dark

Lag avstøpning av din egen penis!Du får en avspøpt dildo som lyser i mørket av din egen penis med dette støpesettet!  Settet inneholder 2 forsøk med støpemasse som gjør at du kan prøve igjen om du skulle feile første gangen eller ikke bli helt fornøyd med resultatet. Sørg for at du er virkelig ..

Kr439,00

Cloneboy orginal dildo

Lag avstøpning av din egen penis!Du får en støpt din egen dildo basert på din penis med dette støpesettet!  Settet inneholder 2 forsøk med støpemasse som gjør at du kan prøve igjen om du skulle feile første gangen eller ikke bli helt fornøyd med resultatet. Sørg for at du er virkelig i humør nå..

Kr429,00

Cloneboy Svart Dildo

Lag avstøpning av din egen penis!Du får en helt sort utgave av din egen penis med dette støpesettet!  Settet inneholder 2 forsøk med støpemasse som gjør at du kan prøve igjen om du skulle feile første gangen eller ikke bli helt fornøyd med resultatet. Sørg for at du er virkelig i humør når du g..

Kr429,00

Cloneboy Vibrator

Lag avstøpning av din egen penis!Du får en vibrerende utgave av din egen penis med dette støpesettet!  Settet inneholder 2 forsøk med støpemasse som gjør at du kan prøve igjen om du skulle feile første gangen eller ikke bli helt fornøyd med resultatet. Sørg for at du er virkelig i humør når du ..

Kr459,00

Double Vibrator Deluxe -30%

Double Vibrator Deluxe

Denne unikt formede vibratoren vil gi deg eller dere dobbelt så moro! Med ledd for forskjellige stillinger og former kan du lett forandre formen for bruk med to partnere på en gang, eller alene for fantastiske soloøkter! To motorer, én i hver enda av vibratoren med gode vibrasjoner, flere hastighete..

Kr999,00 Kr699,00

Fetish Rider Strapon

Stap-on dildo som har et glatt design uten unødvendig uthevet mønster. Du kan enkelt bytte ut den medfølgende dildoen med en annen i samme størrelse så lenge den har en base som er større enn ringen...

Kr399,00

Lala´s Dream

Supermyk stap-on! Avtagbar så du kan bytte ut dildoen med en annen i samme størrelse. Dildoen er er ekstremt myk og fleksibel...

Kr375,00

Lux Harness

Når du ønsker å leke hardt med strap-on du trenger en strap-on som kan stå opp til all den belastningen du putter på den. Med LUX Harness kan du nyte hardcore strap-on lek med nesten hvilken som helst dildo med base uten å bekymre deg over at den ikke skal sitte riktig.  Den har tykke stropper ..

Kr399,00

pretty love fascination UTSOLGT (Midlertidig)

pretty love fascination

Det revolusjonerende C-formede designet gjør at vibratoren gir klitoris og g-punkt stimulering til  kvinnen, men kan også stimulere mannen under samleie. Det faktum at den faktisk kan forbedre sex, gjør den til en av de beste i sitt slag, og det er lett å forstå hvorfor dette designet er en av ..

Kr749,00

Pretty Love Indulgence UTSOLGT (Midlertidig)

Pretty Love Indulgence

Det revolusjonerende C-formede designet gjør at vibratoren gir klitoris og g-punkt stimulering til  kvinnen, men kan også stimulere mannen under samleie. Det faktum at den faktisk kan forbedre sex, gjør den til en av de beste i sitt slag, og det er lett å forstå hvorfor dette designet er en av ..

Kr849,00

Rosa dobbeldildo

Rosa dobbeldildo i myk og bøylig TPR (jelly) Dildoen vil holde på "U" fasongen hele tiden som gjør at den kan brukes til dobbel penetrering av samme person eller kan bøyes ut for bruk av 2 personer...

Kr349,00

Sexhuske med oppheng

Har du et tak eller en bærebjelke i huset som kan tåle vekten? Vel, da er det ingen grunn til å nøle. Du får alt du trenger for å feste denne sexhusken sikkert. Alt du trenger å gjøre er å borre et hull og du er klar til å skru den opp. Med en sexhuske kan du være så kreativ du bare vil, det er utro..

Kr1.299,00

Sexhuske UTEN oppheng

Har du et tak eller en bærebjelke i huset som kan tåle vekten? Vel, da er det ingen grunn til å nøle. Alt du trenger å gjøre er å borre 2 hull og feste 2 solide kroker (medfølger ikke). Med en sexhuske kan du være så kreativ du bare vil, det er utrolig mange stillinger og possisjoner man kan ha det ..

Kr699,00

Ultra Harness

Det er ingenting som en komplett strap-on opplevelse for å få begge parter involvert i morroa. Med denne kraftige vibrerende strap-on, er du utstyrt med en solid, glatt og sensuell lilla silikon dildo. Den har trykkende vibrasjoner gjennom hele skaftet, Med en solid full body justerbar s..

Kr399,00

Wowyes Share

Med et flott design som sitter hvor den skal er det ikke rart så mange kvinner synes at dette er en flott vibrator. Designet gir deg målrettede stimulering og blir hvor du vil ha den...

Kr699,00