Rabbit Vibrator

Rabbit Vibrator

Rabbit Vibrator 

Rabbit vibratoren, som fikk sitt store gjennombrudd i TV-serien "Sex and the City", er en utrolig populær vibrator, og det er mange kvinners absolutte favorittleke. Rabbit vibrator, kaninører stimulere klitoris mens roterende kuler i skaftet stimulere skjeden og G-punktet blir massert.

Det finnes nå selvfølgelig mange nye design for denne orginale rabbitvibratoren.

Vis:
Sorter etter:

Butterfly Stroker

Sexleketøy for kvinner: Butterfly Stroker Rabbit VIbrator til kun 479,-En pumpende roterende rabbit vibrator.Laget av super myk "gelé", Vibratorens unike strake aksel gjør alle bevegelige for deg, så alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og slappe av! Hodet pumper inn og ut, fort..

Kr479,00

Diana (Lilla)

Sexleketøy for kvinner: Lilla Diana rabbit vibrator til kun 749,-En av våre bestselgere innenfor G-punkt vibratorer.Denne unike vibratoren gir deg to separate kontrollmoduser i hver ende. Kaftig G-punkt og pirrende klitoris stimuleringVibratoren er meget fleksibel for at du skal tr..

Kr749,00

Diana (Rosa) UTSOLGT (Midlertidig)

Diana (Rosa)

Sexleketøy for kvinner: Rosa Diana Rabbit Vibrator til kun 749,-En av våre bestselgere innenfor G-punkt vibratorer.Denne unike vibratoren gir deg to separate kontrollmoduser i hver ende. Kaftig G-punkt og pirrende klitoris stimulering.Vibratoren er meget fleksibel for at du skal treffe..

Kr749,00

Dual

Meget kraftig rabbit vibrator med et unikt design. Denne treffer G-punktet så det suser med sine dype kraftige vibrasjoner. Når det kommer til sexleketøy og vibratorer er det mange forskjellige å velge mellom, men når vi snakker g-punkt og styrke har vi en meget god kandidat her...

Kr749,00

Ella UTSOLGT (Midlertidig)

Ella

Selvvarmende  vibrator! Synes du det er ubehagelig med en kald vibrator? Vel, nå har du en vibrator som varmer seg opp til 42C. En perfekt tempratur som føles behagelig mot huden.For å starte oppvarmingen av vibratoren holder du bare begge piltastene inne i ca 2 sekunder til lyset skifter fra h..

Kr799,00

EVO LUX Rabbit

Sexleketøy for kvinner: KRAFTIG Evo Lux Rabbit Vibrator til kun 749,-designet for å gi deg et unikt formet leketøy og en unik opplevelse. Vibratoren som som treffer alle de riktige stedene. Denne leken er helt vanntett og gir deg en vibrator i høy klasse som er alt annet enn vanlig, noe som gir deg ..

Kr749,00

Fanala Passion

Pumpende, roterende og vibrerende rabbit vibrator..

Kr599,00

Pretty Love Felix

Sexleketøy For Kvinner: Pretty Love Felix Rabbit Vibrator til kun 399,-Nekter å takke med enkel stimulering når en massasje på både klitoris og g-punktet er mulig? Med med denne vibratoren får du mange vibrasjonsmønstere med et glatt og enkelt design. Du vil oppdage en form spesielt designet for fan..

Kr399,00

Pretty Love Gene

Sexleketøy for Kvinner: Pretty Love Gene Rabbit Vibrator til kun 399,-Nekter å takke med enkel stimulering når en  massasje på både klitoris og g-punktet er mulig? Med med denne vibratoren får du mange vibrasjonsmønstere med et glatt og enkelt design. Du vil oppdage en form spesielt designet fo..

Kr399,00

Pretty Love Uriah

Sexleketøy For Kvinner: Pretty Love Uriah Rabbit Vibrator til kun 679,-Dobbelt  glede og dobbelt så mye moro med Uriah! Den perfekte rabbitvibtator med en spennende musikkfunksjon og flotte form. Kombinerer sine to kraftige motorer med enten forhåndsprogrammerte mønstre eller musikk fra spiller..

Kr699,00

Rita (Lilla)

Sexleketøy For Kvinner: Kraftig Rita Rabbit Vibrator til kun 649,-Touch vibrator med kraftige vibrasjoner. Denne vibratoren tilbyr både standard vibrasjonsmønstere og touch funksjon, Du kan lett sette vibratoren i touch funksjon ved å holde den øverste knappen inne i noen sekunder, vibratoren vil nå..

Kr649,00

Rita (Rosa)

Sexleketøy For Kvinner: Kraftig Rita Rabbit Vibrator til kun 649,-Touch vibrator med kraftige vibrasjoner. Denne vibratoren tilbyr både standard vibrasjonsmønstere og touch funksjon, Du kan lett sette vibratoren i touchfunksjon ved å holde den øverste knapen inne i noen sekunder, vibratoren vil nå v..

Kr649,00

Ultra Rabbit (Lilla) UTSOLGT (Midlertidig)

Ultra Rabbit (Lilla)

Sexleketøy For Kvinner: Ultra Rabbit Vibrator til kun 499,-Designet for å treffe alle sensitive steder på en gang. Roterende og vibrerende rabbit vibratorDen har en lang rekke med metallkuler som roterer for å gi deg en fantastisk nytelse og en ekstern vibrator utenfor designet for å treffe klitoris..

Kr499,00

Ultra Rabbit (Rosa)

Sexleketøy For Kvinner: Ultra Rabbit Vibrator til kun 499,-Designet for å treffe alle sensitive steder på en gang. Roterende og vibrerende rabbit vibratorDen har en lang rekke med metallkuler som roterer for å gi deg en fantastisk nytelse og en ekstern vibrator utenfor designet for å treffe klitoris..

Kr499,00