Vaginakuler

Vaginakuler


 

Vis:
Sorter etter:
MisSweet geisha balls UTSOLGT (Midlertidig)

MisSweet geisha balls

Effektiv bekkenbunds trening gjør deg strammere nedentil, noe som gir deg større følsomhet i skjeden og øker føelsen ved sex. Treningen er anbefalt av både sexologer, gynekologer og jordmødre.Den har en indre ball som "vibrerer" / ruller rundt når du beveger deg. Dette setter krav til bekkenbunnsmus..

Kr199,00

Pretty Love kegel

Flott for nybegynnere og litt mer avanserte brukere. Det er tre forskjellige nivåer av vekter som vil tillate deg å tilpasse din økt helt nøyaktig. Opplevelsen lar deg trene musklene perfekt uansett hva du har i tankene. Du kan enten bruke de dobble eller enkele kulene samt bytte ut kulene for redus..

Kr299,00

S-hande Kegel

Ta kontroll over sexlivet ditt med disse treningskulene fra S-hande. Dette er et par silikonballer er vektet og et ideelt verktøy for å fullføre bekkenbunnstrening og Kegel øvelser som kan være så fordelaktig for kvinner. Designet for å jobbe sammen eller med bare en ball, er disse v..

Kr349,00

Yoyo (Lilla)

Hvis du leter etter en flott måte å leke deg og få litt mosjon på en gang, har Romant sine treningskuler "Yoyo" det du trenger. Disse flotte kulene er en perfekt størrelse og vekt for å hjelpe deg å trene dine bekken muskler, uansett hvor mye..

Kr299,00

Yoyo (Rosa)

Hvis du leter etter en flott måte å leke deg og få litt mosjon på en gang, har Romant sine treningskuler "Yoyo" det du trenger. Disse flotte kulene er en perfekt størrelse og vekt for å hjelpe deg å trene dine bekken muskler, uansett hvor mye erfa..

Kr299,00