Vaginakuler

Vaginakuler


 

Vis:
Sorter etter:

Pretty Love kegel

Flott for nybegynnere og litt mer avanserte brukere. Det er tre forskjellige nivåer av vekter som vil tillate deg å tilpasse din økt helt nøyaktig. Opplevelsen lar deg trene musklene perfekt uansett hva du har i tankene. Du kan enten bruke de dobble eller enkele kulene samt bytte ut kulene for redus..

Kr299,00

S-hande Kegel

Ta kontroll over sexlivet ditt med disse treningskulene fra S-hande. Dette er et par silikonballer er vektet og et ideelt verktøy for å fullføre bekkenbunnstrening og Kegel øvelser som kan være så fordelaktig for kvinner. Designet for å jobbe sammen eller med bare en ball, er disse v..

Kr349,00

Yoyo (Lilla)

Hvis du leter etter en flott måte å leke deg og få litt mosjon på en gang, har Romant sine treningskuler "Yoyo" det du trenger. Disse flotte kulene er en perfekt størrelse og vekt for å hjelpe deg å trene dine bekken muskler, uansett hvor mye..

Kr299,00

Yoyo (Rosa)

Hvis du leter etter en flott måte å leke deg og få litt mosjon på en gang, har Romant sine treningskuler "Yoyo" det du trenger. Disse flotte kulene er en perfekt størrelse og vekt for å hjelpe deg å trene dine bekken muskler, uansett hvor mye erfa..

Kr299,00