Anal leketøy

Gpunkt.no har anal leketøy for alle. uansett om du er nybegynner innen analsex eller er på utkikk etter noe større, eller kanskje du ser etter en vibrerende analplugg. Vel, gpunkt.no har det du trenger for perfekt og god analsex.

Vis:
Sorter etter:

Analkrok Med Kule

Sexleketøy: Analkrok med kule for kun 399,-Analkrok laget av rent stål med kule på enden. Dette er noe for deg som har god erfaring innenfor bondage og BDSM. ..

Kr399,00

Black Mont (L)

En analplugg med klassisk form med glatt silikonoverflate.Dette er den vanligste pluggen å kjøpe når man har litt erfaring med analsex fra før. Pluggen er ikke for stor og ikke for liten, men passe for de flesteDenne serien er en favoritt blant både nybegynnere og erfarne, grunnet sitt enkle design ..

Kr199,00

Black Mont (M)

En klassisk form med glatt silikonoverflate.Dette er den nest minste analpluggen i serien og er passe for de fleste nybegynnere  .Denne serien er en favoritt blant både nybegynnere og erfarne grunnet sitt enkle design og materiale, i samsvar med kroppens konturer for en passform som er både beh..

Kr149,00

Black Mont (S)

En klassisk form med glatt silikonoverflate.Dette er den minste analpluggen i Black Mont serien og er for deg som er helt ny innen analsex og vil prøve deg fram rolig.Denne serien er en favoritt blant både nybegynnere og erfarne grunnet sitt enkle design og materiale, i samsvar med kroppens konturer..

Kr99,00

Black Mont Amor

Renstøpt analplugg i silikon for de fleste erfarene personer. presser på alle de riktige punktene med sin flotte utforming og passer de fleste staponbelter. kan fint brukes alene eller sammen for eks en strapon som "LUX HARNESS" om dette ønskes. om du ser etter en analplugg med passe størrelse og de..

Kr359,00

Black Mont Avatar UTSOLGT (Midlertidig)

Black Mont Avatar

Tilfredsstillende fra alle vinkler. Det er et perfekt sexleketøyet for menn, som krever dyp prostatastimulering. Med sine anallek, pluss noe ekstra som kommer fra deilige vibrasjoner og et innovativt design som masserer flere lystpunkter på en gang.Med det unikt designede håndtaket er dette den ulti..

Kr499,00

Black Mont Basic Analdusj (M)

Analdusjen er designet for de som er ny til en verden av anal skylling. Selvfølgelig kan den også brukes av de med mer erfaring, men designkonsept er å tilby et enkelt, effektivt verktøy for folk som ønsker tryggere, rene sex opplevelser. Denne enkle analdusjen er festet til et lite plastrør som pas..

Kr129,00

Black Mont beads

silkeglatte analkuler i rent silikon. Størrele og lengde på disse kulene passer de fleste nybegynnere uten problem. Hvis du er entusiastisk rundt analstimulering så vil du definitivt elske disse analkulene. De føres inn lett med en glatt start som gradvis utvides etter h..

Kr149,00

Black Mont Douche set

analdusj med 2 forskjellige "hoder" ..

Kr299,00

Black Mont Grip

Dette er en fovoritt når det kommer til å bruke analleketøy på sin partner! Med det perfekte håndtaket har du et godt solid grep som gjør dette leketøyet perfekt i dine hender. med en liten vibrator i enden gjør det leken gøy og enda litt mere stimulerene.Analsex med dette leketøyet er absolutt å an..

Kr399,00

Black Mont long beads

Ekstra lange analkuler i ren silikon. Det er ingen regel som sier at du må føre inn alle kulene om du ikke føler for det. Dette gjør også at du kan starte på de minste kulene om du er 100% nybegynner å ha sjansen til å jobbe deg videre så langt du føler for...

Kr199,00

Black Mont Luv

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} Enda et bemerkelsesverdig leketøy for anal penetrasjon fra Black Mont. En unik allsidig sonde med hjerteformet håndtak og tettsittende kuler som skaper en sensatioin for hver kule. Enkelt sagt, produktet tilfredsstille..

Kr199,00

Black Mont Reacher

Denne er for deg som vet at du bare trenger noen ekstra cm lengre inn for å nå ditt punkt. Vibrasjoner går gjennom hele lengden som gjør den både perfekt for nybegynnere og viderekommende. Formen vil kanskje virke litt "rar" for noen, men denne vil overraske deg...

Kr399,00

Black Mont Rider

Strapless strap-on dildo. Denne saken har flere bruksområder enn øyet først ser. Er du lei av seler og belter? Da kan du slippe alt det med denne. Du fører enkelt inn den minste delen inn vaginalt og bruker bekkenbunnsmusklene for å holde den på plass, noe du gjør automatisk når leken er i gang. Kom..

Kr499,00

Black Mont Skinny beads

Ikke prøvd ut analkuler før? Vel, da er dette kanskje det beste stedet for deg å starte. Analkulene sitter ikke løst med på en fast samt bøylig "snor" Det at de sitter støpt inn og ikke på en trå er perfekt for å finne ut om dette er for deg og anbefales til de fleste nybegynnere. Dette steget kan å..

Kr149,00

Black Mont Spotter

Anal dildoen som treffer hver gang. Her har du full kontroll over bevegelser og press. ønsker du bare et ekstra trykk på punktet? Dette er da saken for deg! Behøver bare å "vippe" den på plass der du vil ha den og du er i gang!..

Kr199,00

Black Mont vibro beads

Perfekte analkuler med vibrasjon for alle nybegynnere. Helt ny til anallek? Da er dette hvor du bør starte! Kulene er silkeglatte og gir gode pirrende vibrasjoner opp hele settet. ..

Kr299,00

didi Red Burst

Meget kraftig vibrator som passer til både anal, vaginal og til strap-on. ..

Kr549,00

didi Thruster -9%

didi Thruster

Meget kraftig vibrator som passer til både anal, vaginal og til strap-on. ..

Kr549,00 Kr499,00

Golden Megaton Plugg

Ta anal lek til et helt nytt nivå med denne store buttpluggen i metall. Hvis du er klar til å gå fra den gamle størrelsen eller bare ønsker å erstatte din nåværende anal plugg dette er et godt valg. En avrundet tupp og kulete form gjør dette til en overkommelig likevel tilfredsstille..

Kr449,00

Golden rib plugg

Liten gullbelagt stålplugg med riller. Pluggen er liten, solid og har en god vekt for størrelsen. ..

Kr249,00