(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Butplugg (analplugg)

Butplugg (analplugg)

Analplugg er noe av det første man anbefaler å prøve av sexleketøy før man går over til analsex. Her har du sjansen til å venne deg til tanken og følelsen før du bare hopper ut i det. Analplugger kommer i forskjellige former og størrelser fordi ingen er like og de fleste liker litt variasjon. Om du er helt ny til all form for analsex kan det være smart å begynne med en glatt og liten buttplugg. Analpluggene i "Black Mont" serien er et fint eksempel på hvor man kan starte

Vis:
Sorter etter:

Black Mont (L)

En analplugg med klassisk form med glatt silikonoverflate.Dette er den vanligste pluggen å kjøpe når man har litt erfaring med analsex fra før. Pluggen er ikke for stor og ikke for liten, men passe for de flesteDenne serien er en favoritt blant både nybegynnere og erfarne, grunnet sitt enkle design ..

Kr199,00

Black Mont (M)

En klassisk form med glatt silikonoverflate.Dette er den nest minste analpluggen i serien og er passe for de fleste nybegynnere  .Denne serien er en favoritt blant både nybegynnere og erfarne grunnet sitt enkle design og materiale, i samsvar med kroppens konturer for en passform som er både beh..

Kr149,00

Black Mont (S)

En klassisk form med glatt silikonoverflate.Dette er den minste analpluggen i Black Mont serien og er for deg som er helt ny innen analsex og vil prøve deg fram rolig.Denne serien er en favoritt blant både nybegynnere og erfarne grunnet sitt enkle design og materiale, i samsvar med kroppens konturer..

Kr99,00

Black Mont (XL)

En klassisk form med glatt silikonoverflate.Dette er den største pluggen i denne serien og er for deg som har erfaring med analsex. Når du føler at du kan takle denne størrelsen burde valig analsex ikke være noe problemDenne serien er en favoritt blant både nybegynnere og erfarne grunnet sitt enkle ..

Kr249,00

Black Mont Amor

Renstøpt analplugg i silikon for de fleste erfarene personer. presser på alle de riktige punktene med sin flotte utforming og passer de fleste staponbelter. kan fint brukes alene eller sammen for eks en strapon som "LUX HARNESS" om dette ønskes. om du ser etter en analplugg med passe størrelse og de..

Kr359,00

Golden Megaton Plugg

Ta anal lek til et helt nytt nivå med denne store buttpluggen i metall. Hvis du er klar til å gå fra den gamle størrelsen eller bare ønsker å erstatte din nåværende anal plugg dette er et godt valg. En avrundet tupp og kulete form gjør dette til en overkommelig likevel tilfredsstille..

Kr449,00

Golden rib plugg

Liten gullbelagt stålplugg med riller. Pluggen er liten, solid og har en god vekt for størrelsen. ..

Kr249,00

Hollow steel plug

Butplug i rent stål. Pluggen er gjennomhullet og kan åpnes å lukkes enkelt ved å skru igjen staven som tetter den...

Kr499,00

Hot Storm Analkit

Her får du 3 analplugger i forskjellige størrelser fra nybegynner til avansert størrelse. Pluggene er myke, bøylige og glir lett inn uten spesielt motstand av friksjon.Pluggene har sugekopp på bunnen som lett fester seg til glatte overflater. Om du ser etter noe å starte med samt har lyst til å bygg..

Kr399,00

Pump Plug

Pump Plug Pump´n play Plug er ideelt for den som ønsker en ekstra rik stimulering bak. Den oppblåsbare buttpluggen pumpes lett økt med den medfølgende håndpumpen og når du ønsker det, slipper du luften ut igjen ved å trykke på ventilen plassert på pumpen.  Vi anbefaler at du bruker et vannba..

Kr299,00

Silver Megaton Plugg

Ta anal lek til et helt nytt nivå med denne store buttpluggen i metall. Hvis du er klar til å gå fra den gamle størrelsen eller bare ønsker å erstatte din nåværende anal plugg dette er et godt valg. En avrundet tupp og kulete form gjør dette til en overkommelig likevel tilfredsstille..

Kr429,00