(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Prostata stimulator

Prostata stimulator

Prostata stimulator er generelt brukt av menn for å stimulere prostata. prostata stimulereing kan gi en intens kominasjon til den vanlige orgasmen hos menn. så om du har lyst til å prøve ut en ny type orgasme så kan dette være noe for deg. 

Vis:
Sorter etter:
Black Mont Avatar UTSOLGT (Midlertidig)

Black Mont Avatar

Tilfredsstillende fra alle vinkler. Det er et perfekt sexleketøyet for menn, som krever dyp prostatastimulering. Med sine anallek, pluss noe ekstra som kommer fra deilige vibrasjoner og et innovativt design som masserer flere lystpunkter på en gang.Med det unikt designede håndtaket er dette den ulti..

Kr499,00

Black Mont Grip

Dette er en fovoritt når det kommer til å bruke analleketøy på sin partner! Med det perfekte håndtaket har du et godt solid grep som gjør dette leketøyet perfekt i dine hender. med en liten vibrator i enden gjør det leken gøy og enda litt mere stimulerene.Analsex med dette leketøyet er absolutt å an..

Kr399,00

Black Mont Reacher

Denne er for deg som vet at du bare trenger noen ekstra cm lengre inn for å nå ditt punkt. Vibrasjoner går gjennom hele lengden som gjør den både perfekt for nybegynnere og viderekommende. Formen vil kanskje virke litt "rar" for noen, men denne vil overraske deg...

Kr399,00

Black Mont Spotter

Anal dildoen som treffer hver gang. Her har du full kontroll over bevegelser og press. ønsker du bare et ekstra trykk på punktet? Dette er da saken for deg! Behøver bare å "vippe" den på plass der du vil ha den og du er i gang!..

Kr199,00