(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Analdusj

Analdusj


Vis:
Sorter etter:

Black Mont Basic Analdusj (M)

Analdusjen er designet for de som er ny til en verden av anal skylling. Selvfølgelig kan den også brukes av de med mer erfaring, men designkonsept er å tilby et enkelt, effektivt verktøy for folk som ønsker tryggere, rene sex opplevelser. Denne enkle analdusjen er festet til et lite plastrør som pas..

Kr129,00

Black Mont Douche set

analdusj med 2 forskjellige "hoder" ..

Kr299,00

Vaginalt dusjhode

Bytt ut dusjhodet ditt med denne for ekstra nøye vask. Denne saken hjelper med total rengjøring alle steder du skulle ønske å komme til.Fungerer både til anal og vaginal vask.Bonus er at vannstålen også gir en intens klitorisorgasme.Den er også perfekt for vask av sexleketøy for menn!..

Kr199,00