Halsbånd

Halsbånd

Et halsbånd innen lek og morro er pirrende for mange. Enten om du vil lenke fast din partner eller bevege deg rundt har du kontrollen. Halsbånd kan variere i matriale som gir deg et bedre utvalg. Her er det viktig at dere velger et halsbånd som dere begge liker og ikke er for ubehagelig for personen som skal bruke det. Dette produktet blir ofte brukt innen fetish og er ganske vanlig, de fleste vet ikke hva de har gått glipp av i bondage leken før de har prøvd.

Vis:
Sorter etter:

Black & Red bondage collar

Black & Red bondage collar egner seg både for de erfarende og de som er nye innen bdsm. Kragen er både slitesterk og komfertabel. Den har en ring i spennen, slik at du kan sette på en hengelås, for og ta leken litt lenger. ..

Kr299,00

Black bondage collar

Black bondage collar egner seg både for de erfarende og de som er nye innen bdsm. Kragen er både slitesterk og komfertabel. Den har en ring i spennen, slik at du kan sette på en hengelås, for og ta leken litt lenger. ..

Kr349,00

Diamond Collar

Når du ønsker å trene din underdanig, gjør det ved å sette en krage og bånd på dem. Før ditt nye "kjeledyr" rundt på soverommet og holde dem disiplinert. Sørg for å korrigere dårlig oppførsel raskt med et rykk i  båndet. Kragen består av slitesterkt og komfortabel vinyl som er preget med et fin..

Kr299,00

Pure Silicone Collar

Et meget slitesterkt halsbånd laget av ren silikon...

Kr399,00

Red soft collar UTSOLGT (Midlertidig)

Red soft collar

Et meget behagelig halsbånd med myk foring. Enkel å justere å passer like bra for nybegynnere som erfarende...

Kr299,00