(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Pisk / Padle / Flogger

Pisk / Padle / Flogger


Vis:
Sorter etter:

Bamboo paddle

Bamboo paddle er en paddle laget av ren bambus...

Kr139,00

Beauty spanker

Beauty spanker er en paddle er vegansk og er laget av hvit imitert skinn. den har en glatt overflate, og med sin stive fasong gir den et lett og godt grep. passer fint for nybegynnere innen bdsm...

Kr175,00

Blå gummi pisk

pisken passer for deg som er ny innen bdsm. den er enkelt å håndtere, slik at du selv kan bestemme kraften i hver enkel smekk...

Kr149,00

Rød plysj paddle

Paddle som gir den en myk og en hard side...

Kr170,00

Silver spike paddle

Silver spike paddle er en elegant vri på den klassiske paddelen. den er laget laget av elegant mørkt imitert skinn. Ved å legge til nagler på den ene siden, gir den selv den erfarende innen BDSM mye morro. Den er også et godt valg for nybegynnere, som vil ha en liten piff i sexlivet, siden det ..

Kr179,00

Svart gummi pisk

pisken passer for deg som er ny innen bdsm. den er enkelt å håndtere, slik at du selv kan bestemme kraften i hver enkel smekk. dens enkle design gjør at du lett kan matche den med annet fetish og bdsm utstyr ..

Kr149,00

Svart plysj paddle

Paddle som gir den en myk og en hard side...

Kr170,00