Electro sex

Electro sex

Electro sex er for de litt mer erfarende eller nyskjerrige innen BDSM. Du kan få en rekke forskjellige leker innen electro sex, alt du trenger å starte med er electro boksen som styrer alle de forskjellige elektriske leketøyene du bare behøver å plugge inn. når du har boksen er det bare å velge hvilket tilbehør du ønsker å bruke

Vis:
Sorter etter:

Electro hansker

Et par med elektriske hansker som gir meget jevn elekrisk flyt. Her har du to muligheter. om du tar hanskene rett på deg selv vil du kunne føle all elektrisitet selv, men om du tar på deg et par latexhansker eller lignende under vil du kunne gi evnt partner all følelse fra hanskene uten å merke noe ..

Kr299,00

Electro powerbox 1

Strømboks med mulighet for 2 plugger. Her kan du bruke to forskjellige tilbehør for dobbel morro. Du kan enkelt styre styrke via hjulet på siden fra svakt til sterkt samt flere pulserende funksjoner via knappeneFor å aktivere boksen må du holde power knappen inne i ca 3 sek...

Kr299,00

Elektrisk kuklås

Sexleketøy For Menn: Elektrisk Kuklås til kun 899,-Holde ham låst på plass med elektrisk kuklås i svart gjennomsiktig ABS plast. Det er den ideelle låsen som gir personen med lås og nøkkel full kontroll. Det er et valg for de mer erfarne fetish søkende og med en sexy look som vil ha motivet siklende..

Kr899,00

Elektriske bryst pads

Et par med elekriske bryst pads som er fine å leke med. Gir en jevn fordeling av strøm rundt hele overflaten. Må holdes oppe av BH eller lignende ettersom de ikke festes av seg selv..

Kr199,00