(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Håndjern

Håndjern
Håndjern er vel det mest vanlige å bruke innen bondage bortsett fra bondagetau. Håndjern har blitt brukt i millioner av år og sannheten er at de fleste har et par liggende i disse dager. 
Vis:
Sorter etter:

Bling cuffs

Bling cuffs, føles myke mot håndleddet, og passer for deg som vil prøve deg innen bondage. hengelåsen mellom mansjettene kan tas av, slik at du kan bruke dem sammen med annet bondageutstyr, som bondagetau, eller spreadbar. her kan bare fantasien stoppe deg...

Kr239,00

Elegante stål mansjetter

Blankpolerte mansjetter i rent stål. Mansjettene kommer separat hver for seg uten lenke, dette betyr at du kan ha mange muligheter for kreativitet. bruk for eksempel tau for å binde dem hver for seg til benene på sengen, en krok på veggen eller hva nå deres fantasi skulle klare å finne på. Det er so..

Kr899,00

Heavy Steel Cuffs UTSOLGT (Midlertidig)

Heavy Steel Cuffs

Når du ønsker å lenke din kjære i luksus.De ultimate håndjern! Med disse overlegende håndjernene i rent stål kan du være sikker på å ha 100% kontroll. Indre diameter : 65mm..

Kr975,00

Lilla håndmansjetter

Håndmansjetter foret med plysj i en fin lilla farge.Egnet for nybegynnere og lett bondage lek..

Kr149,00

Over døren håndjern

Stroppene festes over døren og gir din partner full kontroll. ..

Kr429,00

Politi håndjern

Ekte Politi håndjern i rent stål laget for tungt bruk. Dette er ikke typen håndjern man kommer seg lett ut av. Håndjernene er samme type modell som blir brukt av politi og sikkerhetspersonell verden over.Håndjernene kan kun åpnes med de 2 medfølgende nøklene i esken og har på ingen måte noen "quick ..

Kr479,00

Pure Silicone Cuffs

Håndjærn i ren silikon. Meget høy kvalitet og et must have for alle som liker litt heavy bondage lek. Føl kvaliteten feste seg rundt dine håndledd. ..

Kr449,00

Red soft cuffs

Meget behagelige håndjern med myk foring. Enkel å justere...

Kr279,00

Rosa håndmansjetter

Håndmansjetter foret med plysj i en fin rosa farge. Egnet for nybegynnere og lett bondage lek..

Kr149,00

Rosa og svarte plysj mansjetter

Rosa mansjetter for nybegynnere med svart plysj foring..

Kr149,00

Rosa plysj håndjern

mye og behagelige "håndjern" med foring. ..

Kr149,00

Rød & svart håndmansjetter

håndjern / mansjetter foret med myk plysj beregnet for enkel bondage lek...

Kr199,00

Røde håndmansjetter

Røde håndmansjetter for nybegynnere foret med myk plysj...

Kr149,00

Svarte håndmasjetter

Enkle svarte håndjern foret med myk plysj. Håndjernene er egent for lett bondage i nybegynnerklasse..

Kr149,00

Svarte mansjetter gull

Svarte håndmasnsjetter i syntetisk lær. Håndjernene er laget av gode kvalitetsmatrialer og føles behagelige mot huden...

Kr299,00