(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

kyskhetsbelte/Lås

kyskhetsbelte/Lås


Vis:
Sorter etter:

Elektrisk kuklås

Sexleketøy For Menn: Elektrisk Kuklås til kun 899,-Holde ham låst på plass med elektrisk kuklås i svart gjennomsiktig ABS plast. Det er den ideelle låsen som gir personen med lås og nøkkel full kontroll. Det er et valg for de mer erfarne fetish søkende og med en sexy look som vil ha motivet siklende..

Kr899,00

kyskhetsbelte Kukbur (Svart)

Denne kuklåsen er håndlaget og sveiset for hånd..

Kr699,00

kyskhetsbelte Kukbur (Sølv)

Denne kuklåsen er håndlaget og sveiset for hånd..

Kr699,00

Kyskhetsbelte Kuklås i klar ABS -50%

Kyskhetsbelte Kuklås i klar ABS

(KUN PÅ TILBUD I FYSISK BUTIKK SÅ LENGE LAGERET REKKER)Sexleketøy For Menn: Kyskhetsbelte Kuklås klar ABS Plast til kun 599,-Holde ham låst på plass med dette kyskhet buret i rent stål. Det er den ideelle låsen som gir personen med lås og nøkkel full kontroll. Det er et valg for de mer erfarne ..

Kr599,00 Kr299,00

Kyskhetsbelte Kuklås i stål -13%

Kyskhetsbelte Kuklås i stål

Sexleketøy For Menn: Kyskhetsbelte Kuklås i rent stål til kun 799,-Holde ham låst på plass med dette kyskhet buret i rent stål. Det er den ideelle låsen som gir personen med lås og nøkkel full kontroll. Det er et valg for de mer erfarne fetish søkende og med en sexy look som vil ha motivet siklende ..

Kr799,00 Kr699,00