(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Hygene og rens

Hygene og rens


Vis:
Sorter etter:

DORCEL Pure foam cleaner

Renseskum for alle typer leketøy! Fjerner raskt og effektivt bakterier. Gni inn og skyll av. etterlater seg en ny og ren duft...

Kr179,00

PJUR Cleaningspray - 100ml

Dette er en premium rensespray for sexleketøy fra luksusmerket Pjur®. Dette er en absolutt "must have" for å forlenge levetiden til dine sexleketøy og holde dem i perfekt stand.   Dette er en luktfri antibakteriell spray, renser effektivt  sexleketøy. Pluss det er skånsom nok til å b..

Kr149,00

Pjur after shave spray

Mange menn og kvinner finner hår i underlivet av kroppen sin uhygienisk eller uestetisk. Daglig barbering av armhulene og underlivet kan gjøre huden følsom og forårsake røde prikker og små flekker. Pjur After Shave spray ble utviklet for å løse slike problemer. Den svir ikke, men beroliger og pleier..

Kr149,00

Swiss Navy - Toy & Body Cleaner - 177ml

Rensemiddel for alle typer sexleketøy   177ml ..

Kr149,00

Vaginalt dusjhode

Bytt ut dusjhodet ditt med denne for ekstra nøye vask. Denne saken hjelper med total rengjøring alle steder du skulle ønske å komme til.Fungerer både til anal og vaginal vask.Bonus er at vannstålen også gir en intens klitorisorgasme.Den er også perfekt for vask av sexleketøy for menn!..

Kr199,00