(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Kondomer

Kondomer


Vis:
Sorter etter:

Vitalis Comfort Pluss (12stk)

Vitalis Comfort Pluss er en pakke med 12 kondomer, for trygg og sikker sex...

Kr99,00

Vitalis Natural (12stk)

Vitalis Natural er en pakke med 12 kondomer, for trygg og sikker sex...

Kr99,00

Vitalis Ribbed (12stk)

Vitalis Ribbed er en pakke med 12 kondomer, for trygg og sikker sex. disse kondomene har også riller for og skape en deilig følelse under samleie..

Kr99,00

Vitalis Sensation (12stk)

Vitalis Sensation er en pakke med 12 kondomer, for trygg og sikker sex. disse kondomene har også riller og nupper for og skape en deilig følelse under samleie..

Kr99,00

Vitalis Strong (12stk)

Vitalis Strong er en pakke med 12 kondomer, for trygg og sikker sex. de er litt tykkere enn vanlig kondomer, passer for deg som vil ha et enda sikkrere alternativ...

Kr99,00

Vitalis Super thin (12stk)

 Vitalis Super thin er en pakke med 12 kondomer, for trygg og sikker sex. Denne varianten er tynnere enn vanlig kondomer, som gjør at du føler mer av kroppens naturlige konturer enn ved vanlig kondomer...

Kr99,00

Vitalis X-Large (12stk)

Vitalis X-Large er en pakke med 12 kondomer, for trygg og sikker sex. passer til deg som føler at vanlige kondomer er litt for trange. ..

Kr99,00