(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Potens og følelse

Potens og følelse


Vis:
Sorter etter:

Dorcel + Size creme

Size + er en orgasmekrem som hjelper til med å gi en raskre og bedre ereksjon. kremen gir en varmende følelse og effekten er rask. Du vil merke virkning etter 30-60 sekunder fra kremen er påført.Påfør ønsket mengde og smør godt rundt penishodet og resten av skaftet..

Kr215,00

EXS- Delay spray

Bedøvende spray for penis som gir lengre utholdenhet.Spray rundt penis med 2-4 pump og gni godt inn rundt hodet av penis.La sprayen virke i ca 10-15 min for å føle bedøvende effekt.antall pump med flasken og tid før effekt kan variere fra person til person..

Kr199,00

KAMASUTRA - Intensify Plus (Cooling )

Denne sensuelt stimulerende gelen er spesielt utviklet for kvinner. Den avkjølende formelen skaper en oppkvikkende prikkende følelse akkurat der det man trenger det mest. Bruk 1-3 dråper på klitoris for å intensivere seksuell nytelse og føl effekten umiddelbart. Kun til utvendig bruk...

Kr245,00

KAMASUTRA - Intensify Plus (Warming )

Denne sensuelt stimulerende gelen er spesielt utviklet for kvinner. Den varmende formelen skaper en varmende følelse akkurat der det man trenger det mest. Bruk 1-3 dråper på klitoris for å intensivere seksuell nytelse og føl effekten innenfor kort tid. Kun til utvendig bruk...

Kr245,00

Pjur Backdoor Spray

Dette er  en intimitets spray for å imøtekomme de spesielle kravene til mer energisk analsex. Pjur BACKDOOR Anal Comfort Spray er en ekstraordinær analspray med høy mengde panthenol og aloevera. Disse to ingrediensene gjør huden mer elastisk, for mer avslappet følelse under hard analsex, uten l..

Kr199,00

Pjur MAN EXTEND Cream

Stimulerende og varmende krem for menn. Bruk ønsket mengde og smør godt rundt penis, Du vil etter kort tid merke en varmende følelse som gir en stimulerende effekt. De fleste menn vil raskt få en semi ereksjon kort tid etter påføring og derreter hjelper til en hardere og mere følelsesrik ereksjon en..

Kr199,00

Pjur MAN STEEL Gel

Stimulerende og kjølende gel for menn. Bruk ønsket mengde og smør godt rundt penis, Du vil etter kort tid merke en kjølende følelse som gir en stimulerende effekt. De fleste menn vil raskt få en semi ereksjon kort tid etter påføring og derreter hjelper til en hardere og mere følelsesrik ereksjon enn..

Kr199,00

PJUR MySpray

Pjur My Spray er en fantastisk opphisselses spray.                            fungerer som en klassisk orgasmekrem men i spray form. Prikkene og kriblende på huden. Pjur ® myspray er en effektiv og stimulere..

Kr199,00

Swiss Navy - Max Size

Swiss Navy - Max Size Maks Size Cream er en naturlig krem laget med tropiske ingredienser bla. Butea Superba som er kjent for sin evne til å øke blodgjennomstrømningen de stedene det blir gnidd på huden. Effekten kommer ganske raskt, og deretter avtar langsomt. Uten bivirkninger.   Ide..

Kr299,00

Swiss Navy - Max Size 10ml

Swiss Navy - Max Size Maks Size Cream er en naturlig krem laget med tropiske ingredienser bla. Butea Superba som er kjent for sin evne til å øke blodgjennomstrømningen de stedene det blir gnidd på huden. Effekten kommer ganske raskt, og deretter avtar langsomt. Uten bivirkninger.   Ide..

Kr59,00

Viva Cream UTSOLGT (Midlertidig)

Viva Cream

Vivacream en klassisk orgasmekrem som framskynder tidlige stadier av seksuell opphisselse, når den brukes på kvinnens følsomme områder. Dette er på grunn av den milde, varme og kriblende følelse av mentol. Niacin øker blodtilførselen til området.    Kvinner som har prøvd denne fantas..

Kr59,00