(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Glidemiddel

Glidemiddel

Kjøp glidemiddel her fra noen av de mest anerkjenne produsenter for kvalitetsgaranti

Glidemiddel er et populært tema for mange av våre kunder, som handler i vår butikk. Så hvis du ønsker en mer glidene og glatt følelse, bør du prøve vårt glidemiddel , enten det gjelder vaginalsex, analsex, solosex, sex med partner , eller med sexleketøy. Det kan være en fordel å bruke glidemiddel uansett hvem du er. Det er mange produkter å velge mellom , slik at alle kan finne det de trenger.

Vi har begrenset oss til noen få produsenter med kvalitetsprodukter . Glidekrem er ofte nødvendig for de ulike situasjoner som kan oppstå , for bedre komfort og seksuell nytelse . Å velge riktig glidemiddel kan ofte være forvirrende for mange, fordi det er så mange kremer å velge mellom.

Hva som er viktig i valg av glidemiddel er hva du ønsker å bruke det til eller du trenger i din situasjon for å oppnå optimal seksuell nytelse .

Vannbaserte smøremidler er alle vannoppløslige produkter. noe som vil gjøre jobben med rengjøring av leketøy og underliv mye enklere. Det er den mest populære av de forskjellige glidemiddel typene. fordi de passer til det meste, også til sexleketøy. Du kan finne et bredt spekter fra tykk gele til tyntflytende glidemiddel i vannbasert form. Det er viktig å sørge for at du får et produkt som fungerer for deg, og din partners kropp, som ikke vil skape problemer eller ubehag senere.  Det er avgjørende for dine seksuelle erfaringer. Husk, alle har forskjellige meninger om hva som er best, så det er viktig at du prøver deg fram for å finne det produktet med riktig konsistens som passer best for deg.

Hos Gpunkt.no finner du noen av de mest populære glidemiddelmerkene i verden. Vi har følgende effekter på våre produkter: Glidemiddel med smak, Varmende glidemiddel, Kjølende glidemiddel, stimulerende glidemiddel, bedøvende glidemiddel, tykt eller tynt glidemiddel og glidemiddel for personer med følsom hud,  uten noen ekstra tilsatte stoffer. Ale dette finnes i silikonbasert eller vannbasert glidemiddel.

OBS: Vi minner om at priser i nettbutikk og fysisk butikk kan være anerledes

Les mer her : Hvordan Velge Riktig Glidemiddel

Vis:
Sorter etter:

EROS Aqua (Vannbasert)-100ml

Et "all around" vannbasert glidemiddel med gode egenskaper til en god pris. Brukes både analsex, vaginalsex og til sexleketøy, men passer best til anal bruk. ..

Kr99,00

PJUR Cleaningspray - 100ml

Dette er en premium rensespray for sexleketøy fra luksusmerket Pjur®. Dette er en absolutt "must have" for å forlenge levetiden til dine sexleketøy og holde dem i perfekt stand.   Dette er en luktfri antibakteriell spray, renser effektivt  sexleketøy. Pluss det er skånsom nok til å b..

Kr149,00

Pjur after shave spray

Mange menn og kvinner finner hår i underlivet av kroppen sin uhygienisk eller uestetisk. Daglig barbering av armhulene og underlivet kan gjøre huden følsom og forårsake røde prikker og små flekker. Pjur After Shave spray ble utviklet for å løse slike problemer. Den svir ikke, men beroliger og pleier..

Kr149,00

PJUR Aqua (Vannbasert)-100ml UTSOLGT (Midlertidig)

PJUR Aqua (Vannbasert)-100ml

Hvis du ønsker et premium vannbasert glidemiddel, vil du finne akkurat det du leter etter i Pjur Aqua! .Pjur Aqua fukter, beskytter og nærer tørr og skadet hud. Pjur Aqua inneholder ingen fett, oljer eller parfyme, og er derfor flott for hud og slimhinner. Den vannbaserte..

Kr169,00

PJUR Backdoor (Silikonbasert)-100ml

Glidemiddel For AnalSex til kun 199,-Pjur ® Back Doors-serien er spesielt designet for anal sex. Kombinasjonen av silikon smøremiddel og jojoba hjelper lukkemuskelen til å slappe av. Gjør samtidig huden merkbart myk og smidig Ingrediensene er de samme som i vår Pjur ® analyse me, men ved en..

Kr219,00

PJUR Backdoor (Silikonbasert)-250ml

Pjur ® Back Doors-serien er spesielt designet for anal sex. Kombinasjonen av silikon glidemiddel og jojoba hjelper lukkemuskelen til å slappe av. Gjør samtidig huden merkbart myk og smidig Ingrediensene er de samme som i vår Pjur ® analyse me, men ved en høyere konsentrasjon. Den er trygg å..

Kr399,00

PJUR Backdoor (Vannbasert)-100ml

Vannbasert glidemiddel for analsex til kun 199,-Pjur Backdoor vannbasert glidemiddel.  Ny versjon av den berømte Pjur backdoor silicone. Det er nå en vannbasert verson av denne bestselgeren. Glidemiddelet har lang glideeffekt og  er langtidsvirkende   Glidemiddelet er smak..

Kr219,00

Pjur Basic (Silikonbasert) 100ml

Du har kanskje hittil vært kjent med vannbasert glidemiddel og bare er litt nysgjerrig på forskjellen med et silikonbasert produkt? Selv superfans av vannbasert glidemiddel er fristet til å prøve silikonbasert glidemiddel. Formelen kombinerer de positive fordelene med vår mestselgend..

Kr169,00

Pjur Light (Silikonbasert) - 100ml

Pjur ® LIGHT kombinerer alle de positive elementene som finnes i Pjur ® ORIGINAL,.  Pjur ® Light er tynnere og et meget godt alternativ til vannbasert glidemiddel  Noen få dråper er vanligvis nok til å opprettholde en glidende effekt.  glidemiddelet gir huden ekstra fuktighet..

Kr219,00

Pjur MED Sensitive UTSOLGT (Midlertidig)

Pjur MED Sensitive

pjur®med SENSITIVE Glide er et spesielt utviklet glidemiddel for svært følsomme slimhinner i underlivet. Glyserin, parabener og konserveringsmidler ble derfor bevisst utelatt for å gjøre formelen så nøytral som mulig og dermed sikre maksimal kompatibilitet med slimhinner.pjur®med SEN..

Kr195,00

Pjur MED Soft UTSOLGT (Midlertidig)

Pjur MED Soft

pjur®med SOFT Glide er et silikonbasert glidemiddel spesielt utviklet for meget tørre og følsome slimhinner i underlivet . Konsentrert formel med høy grad av kvalitets silikon er blitt beriket med jojobaolje, og gir utmerket og eksepsjonelt langvarig  jevn smøring og smidig føle..

Kr199,00

PJUR Myglide (Vannbasert)-100ml

Pjur myglide er et vannbasert glidemiddel med naturlige ginseng som øker blodgjennomstrømningen. Får en varmende effekt som kan benyttes på alle intime soner på kroppen. Det vannbaserte glidemiddelet er spesielt designet for å vekke og stimulere den kvinnelige kroppen. Forbedrer følsomheten..

Kr219,00

PJUR Original (Silikonbasert)-100ml

Pjur Orginale silikonbasert glidemiddel er svært økonomisk i bruk, bare noen få dråper er nødvendig. Den er også egnet for tørr hud og som et godt altenaltiv til massasjeolje og den er også omsorgsfull mot latex, så den tar godt vare på ditt fetishutstyrDet har ingen smak, er lukt og pa..

Kr199,00

PJUR woman (Silikonbasert)-100ml

Pjur ® Woman er spesielt designet for kvinnens delikat og veldig følsomme intime områder. Ingen parfyme eller konserveringsmidler brukes i Pjur ® Woman. En silikonbasert og hypoallergenic glidemiddel. Parfymefri, fettfritt, klistrer ikke og stopper ikke hudens porer. Etterlater huden sil..

Kr189,00

PJUR Woman Aqua (Vannbasert)-100ml

Premium vannbasert glidemiddel fra Pjur! Utviklet spesielt for kvinner og behovene kvinnelige hud. I tillegg til de feilfrie glideegenskaper, er Pjur Woman Aqua fuktighetsgivende, og gir dermed utmerket omsorg for tørr, skadet hud - og ikke bare i de intime områdene.Når vann er fullt absorbert av hu..

Kr179,00

PJUR woman Bodyglide (Silikonbasert)-250ml

Pjur ® Woman er spesielt designet for kvinnens delikat og veldig følsomme intime områder. Ingen parfyme eller konserveringsmidler brukes i Pjur ® Woman. En silikonbasert og hypoallergenic glidemiddel. Parfymefri, fettfritt, klistrer ikke og stopper ikke hudens porer. Etterlater huden sil..

Kr399,00

PJUR Woman Nude (Vannbasert)-100ml

Pjur Nude woman    Å leve naturlig er populært i disse dager, det er derfor Pjur har laget dette nye glidemiddelet for å møte disse krav til bruk av kvinners sarte hud.    Dette glidemiddelet er vannbasert og inneholder ingen glyserin, parabener eller konserverin..

Kr189,00

Swiss Navy - Toy & Body Cleaner - 177ml

Rensemiddel for alle typer sexleketøy   177ml ..

Kr149,00