Anal Glid

Anal Glid

Når du skal ha analsex er det veldig viktig med et godt glidemiddel! gpunkt.no har kun det beste glidemiddelet for anal.

Vis:
Sorter etter:

EROS Aqua (Vannbasert)-100ml

Et "all around" vannbasert glidemiddel med gode egenskaper til en god pris. Brukes både analsex, vaginalsex og til sexleketøy, men passer best til anal bruk. ..

Kr99,00

PJUR Backdoor (Silikonbasert)-100ml

Glidemiddel For AnalSex til kun 199,-Pjur ® Back Doors-serien er spesielt designet for anal sex. Kombinasjonen av silikon smøremiddel og jojoba hjelper lukkemuskelen til å slappe av. Gjør samtidig huden merkbart myk og smidig Ingrediensene er de samme som i vår Pjur ® analyse me, men ved en..

Kr219,00

PJUR Backdoor (Silikonbasert)-250ml

Pjur ® Back Doors-serien er spesielt designet for anal sex. Kombinasjonen av silikon glidemiddel og jojoba hjelper lukkemuskelen til å slappe av. Gjør samtidig huden merkbart myk og smidig Ingrediensene er de samme som i vår Pjur ® analyse me, men ved en høyere konsentrasjon. Den er trygg å..

Kr399,00

PJUR Backdoor (Vannbasert)-100ml

Vannbasert glidemiddel for analsex til kun 199,-Pjur Backdoor vannbasert glidemiddel.  Ny versjon av den berømte Pjur backdoor silicone. Det er nå en vannbasert verson av denne bestselgeren. Glidemiddelet har lang glideeffekt og  er langtidsvirkende   Glidemiddelet er smak..

Kr219,00