(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Vannbasert Glidemiddel

Vannbasert Glidemiddel


Vis:
Sorter etter:

EROS Aqua (Vannbasert)-100ml

Et "all around" vannbasert glidemiddel med gode egenskaper til en god pris. Brukes både analsex, vaginalsex og til sexleketøy, men passer best til anal bruk. ..

Kr99,00

PJUR Aqua (Vannbasert)-100ml UTSOLGT (Midlertidig)

PJUR Aqua (Vannbasert)-100ml

Hvis du ønsker et premium vannbasert glidemiddel, vil du finne akkurat det du leter etter i Pjur Aqua! .Pjur Aqua fukter, beskytter og nærer tørr og skadet hud. Pjur Aqua inneholder ingen fett, oljer eller parfyme, og er derfor flott for hud og slimhinner. Den vannbaserte..

Kr169,00

PJUR Backdoor (Vannbasert)-100ml

Vannbasert glidemiddel for analsex til kun 199,-Pjur Backdoor vannbasert glidemiddel.  Ny versjon av den berømte Pjur backdoor silicone. Det er nå en vannbasert verson av denne bestselgeren. Glidemiddelet har lang glideeffekt og  er langtidsvirkende   Glidemiddelet er smak..

Kr219,00

Pjur MED Sensitive UTSOLGT (Midlertidig)

Pjur MED Sensitive

pjur®med SENSITIVE Glide er et spesielt utviklet glidemiddel for svært følsomme slimhinner i underlivet. Glyserin, parabener og konserveringsmidler ble derfor bevisst utelatt for å gjøre formelen så nøytral som mulig og dermed sikre maksimal kompatibilitet med slimhinner.pjur®med SEN..

Kr195,00

PJUR Myglide (Vannbasert)-100ml

Pjur myglide er et vannbasert glidemiddel med naturlige ginseng som øker blodgjennomstrømningen. Får en varmende effekt som kan benyttes på alle intime soner på kroppen. Det vannbaserte glidemiddelet er spesielt designet for å vekke og stimulere den kvinnelige kroppen. Forbedrer følsomheten..

Kr219,00

PJUR Woman Aqua (Vannbasert)-100ml

Premium vannbasert glidemiddel fra Pjur! Utviklet spesielt for kvinner og behovene kvinnelige hud. I tillegg til de feilfrie glideegenskaper, er Pjur Woman Aqua fuktighetsgivende, og gir dermed utmerket omsorg for tørr, skadet hud - og ikke bare i de intime områdene.Når vann er fullt absorbert av hu..

Kr179,00

PJUR Woman Nude (Vannbasert)-100ml

Pjur Nude woman    Å leve naturlig er populært i disse dager, det er derfor Pjur har laget dette nye glidemiddelet for å møte disse krav til bruk av kvinners sarte hud.    Dette glidemiddelet er vannbasert og inneholder ingen glyserin, parabener eller konserverin..

Kr189,00