(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Min opplevelse av 7 delers Bondage kit (svart).

Posted by Sol 26. Mar 2019 0 Comment(s)

Jeg er spent fast, armene høyt hevet over hodet, og kneblet nede på puff-beina. Det samme med mine egne bein, de er spredt og festet i hvert sitt hjørnebein på puffen, det er så uvant og være i denne rollen. Så sårbar, så naken. Normalt har det tidligere vært jeg som står hevet over et eller annet uskyldig offer, med pisken klar til bruk. Jeg stopper opp i hodet et øyeblikk, tar inn følelsen.. Liker jeg dette? Jo, jeg elsker det! Å være hans, i hans fulle makt, slippe all kontroll. Ikke ha noe ansvar, la noen andre ta avgjørelsene.

“Gap opp!”, jeg kjenner et smil presse seg over leppene mine, jeg gjør hva jeg kan for og undertrykke det og sleiker meg ulydig om leppene før jeg gaper opp. Hva kommer nå? Er det han? Gaggen er kald, og hard. Skuffelsen skyller brått gjennom meg, jeg håpet det var han som skulle komme inni munnen min, halvhardt og varm. Den varer ikke lenge, da jeg hører han romsterer rundt i pandoras kiste (vår egen lille leke-kasse), Jeg hører han svinger rundt med et par forskjellige pisker, og kjenner luften han vifter over brystene mine mens han bestemmer seg for dagens favoritt. Brystene mine og hele overkroppen, langt ut i armene nupper seg i spenning på det jeg vet kommer snart.

Valget har falt på den nihalede pisken, en favoritt når det gjelder spanking på andre steder en rumpe og rygg. Denne kjennes så godt over brystene, som en sviende kiling. Jeg spenner kroppen, ready for impact. Lyden er det som treffer meg først, så kommer den sviende pirrende prikkingen under huden, jeg kjenner at han har bøyd seg ned og blåser kald, konsentrert luft over brystvortene mine, de er steinharde av forventning. Smekk, smekk, to kjappe, et for hvert bryst. jeg kjenner huden allerede begynner og bli varm, “Spre bena!”. jeg har trukket dem sammen så godt det har latt seg gjøre i kneblet tilstand, ubevisst.. Veldig bevist kjenner jeg at det er motstand og finne i bena da jeg prøver og skille dem, spre dem opp for han. Han tar tak i knærne med med begge hender og skiller dem, fortsatt med pisken i hånden, så jeg kjenner halene kile meg på innsiden av låret. Han kysser meg sakte og vått nedover fra kneet, innover låret, mellom halene på piskene som han får til og danse sidelengs så de kiler meg. Jeg blir kortere og kortere i pusten, jeg kjenner pulsen bruse i ørene når han nærmer seg lysken og det aller helligste.

Brått stopper han. Han løsner tauet fra bein og armer. “Ligg i ro.” Jeg skjelver av opphisselse, jeg hører han romsterer med senga, og hører at han drar tauet under den. Hva kommer nå? Jeg er hel-spent og tent på tanken. Brått er han bak meg, han stryker hendene ned langs kinnene mine og bak i nakken der han løsner på gaggen. Jeg gaper og tøyer kjeve-muskulaturen. Jeg har visst bitt ganske kraftig i den. Han tar hendene mine og fører meg på kne opp på senga. Jeg får igjen ordre om å holde meg i ro, med knærne på kanten. Jeg kjenner han presser den harde varme penisen sin mot meg idet han fester halsbåndet på meg. Han har håndtaket i hånden mens han går rundt på siden, så jeg blir nødt til og følge etter lenger inn på sengen.

Jeg kjenner først at hendene mine treffer kaldt metall, deretter kjenner jeg igjen de myke innsiden av hånd-jernene. Jeg kjenner han slipper båndet ned langs ryggen min og hengene bak over rumpa mi før han fester begge hendene mine i håndjernene, så går han rundt på andre siden av sengen så han havner bak meg, der fester han begge beina mine i fot-lenkene. Jeg kjenner han drar til i tauet, han har tydeligvis bunnet hånd-jernene fast i tauet og dratt tauet under senga, så jeg blir dratt fremover på albuene. Han spør meg om jeg har det godt, og jeg svarer at det er himmelsk, “Daså” sier han og fester beina i andre enden, Han strammer til så jeg står på knærne, og i perfekt doggy-stilling. Det blir stille og jeg lurer på hva som skjer igjen, hva gjør du spør jeg. Jeg hører han ler litt “nyter utsikten vel”. Jeg kjenner plutselig at jeg rødmer, jeg ligger nesten med brystene i madrassen og rumpa, høyt hevet. Ingen tvil om at han ser rett hjem der han står. Han kommer rundt senga til han er foran meg igjen, jeg kjenner på vektflyttingen i madrassen at han har stilt seg med et kne på hver side av armene mine. “bøy hodet ditt opp og gap igjen for meg” sier han med sin mest innsmigrende stemme, jeg adlyder blindt i den tro at nå får jeg endelig herligheten hans i munnen. men han lurer meg på nytt, han stikker tungen sin langt inni munnen min mens han bokstavelig talt ler meg rett i fjeset, jeg skal akkurat til og protestere, da han drar av meg blindfolden og retter seg opp så jeg så vidt rekker over han når han putter den rett i munnen min, Jeg er over meg av lykke, og suger det jeg er god for i den litt ulendte stillingen jeg er i, han tar tak i båndet som henger på halsbåndet og styrer meg, opplevelsen kan jeg best beskrive som om jeg endelig var fri! Og ivaretatt, og sett, det var fullkommet, og det ble det og da han etterhvert gikk rundt så han havnet bak meg på madrassen, og ga meg et ritt jeg sent vil glemme mens han fortsatt hadde båndet i hendene og brukte det som tøyler på meg.

Konklusjon:

I setter får man 10 meter mykt tau som kan brukes på utallige forskjellige måter, om man kan sine enkle speider knuter vel og merke. Du får også et halsbånd med bånd til, der halsbåndet er mykt med plysj på innsiden og det samme er de to festejern settene, der hvert enkelt par også kan taes fra hverandre og brukes enkeltvis, dette er noe jeg anbefaler på helt nybegynnere, da enkelte kan oppleve en viss panikk eller ubehag når de ikke har noe bevegelses frihet. Man får også med en amatør gag, der funksjonen egentlig bare tilsier at det er luftehull, jeg personlig har aldri likt de vanlige gaggene som er helt tette, er ikke så glad i følelsen av å bli kvelt. Du får også øye-bind, som er mykt med plysj på innsiden og som også kan brukes som vanlig sove-maske. Dette er faktisk den beste øye-masken jeg har vært borti da det ikke kommer inn noe lys, og den er fullstendig tett, et flott design! Pisken er i kategorien nihalet pisk, på grunn av utseende, men den er veldig mild og ikke spesielt hard eller vond, den kan fint brukes på mer følsomme steder en rumpe og rygg, lår. Den har behandlet puppene mine med den største respekt! For de som er nysgjerrige på bondage og dominans eller underdanighet er dette et perfekt start-kit! Prisen er virkelig til og fnise av, har ikke funnet noen sett så fullkomment som dette til den samme prisen, noe sted jeg har søkt. Det ligger på 449,- . Alt i alt får den full score på alle mine punkter, men hvis jeg skal pirke på noe som helst er det at det mangler en fjær, men det er jo bagateller. I tillegg får man den i mange flere farger og innhold som du kan se på linken.

La oss gjøre en ting klart, dette er et sett for nybegynnere eller for folk som ikke er ute etter den hardeste bondageleken. Om du vil ha følelsen av total dominans må du nok bytte ut noe med mere holdbarhet. Men som sagt, dette er det mest fullkommende settet for alle som vil prøve seg.

Leave a Comment