(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Diana Must have!

Posted by Sol 26. Mar 2019 0 Comment(s)

Lekene når til stadig nye høyder og treffer punktene mine i stadig nye og lekre innpakninger. Den nyeste jeg har prøvd har navnet DIANA, noe som passer helt perfekt. For fuck, hun er en lady. Litt praktiske opplysninger er vel kanskje greit og starte med, hun er oppladbar med forbausende lang kjøre tid. Hun er stille, men deilig sterk. Hun er bøyelig og myk, men samtidig steinhard. Det jeg mener med det, er at som du ser på bildet har hun en litt mindre tupp som er perfekt for klitoris-stimulanse. Og den delen har jeg opplevd før liksom ikke treffer akkurat der jeg vil, fordelen med DIANA er at hele delen er bøyelig. Så teknisk sett kan du snu henne og la den ta deg i ræva 

DIANA kommer med syv vibrasjons tempo, og du kan styre de to tuppene hver for seg i styrke. Noe jeg synes er veldig godt, for meg er det ikke like godt med samme intensitet utenpå som inni. Etter en tid med helt ok leker, leker som liksom mangler den siste WOW effekten. Har DIANA vært en drøm, jeg må innrømme noe først. Jeg har prøvd et par av lekene mine i dusjen før, men aldri i badekar. Jeg vet ikke, selv om det står vanntett er jeg nok redd for og bli grillet for det.. Og hvor pinlig hadde det ikke vært å bli funnet sånn? steindau med en dildo langt oppi dåsa som har grilla en? Hehe, jeg må nok jobbe litt mer med katastrofe tankene mine. Tilbake til mylady:

Etter to utrolig stressende “feriedager” som innebar mye tunge løft og masse gåing i høye hæler bestemte jeg meg for og elske meg selv litt. Jeg dro radioen, kald drikke og DIANA med meg inn på badet. Jeg fylte badekaret med deilig duftene oljer. Med deilig slow jazz på radioen og dampende skum rundt hele meg, og en varm klut over brystene, kjente jeg at jeg trengte det. Det hadde i min bok, vært alt for lenge siden sist. Jeg må vel innrømme at jeg tyv-startet med dusjhodet mens jeg fylte badekaret, men det blir fort mye vann. Så DIANA overtok, og hun gled mykt og fritt rett inni meg. Jeg kjente at jeg var intenst anspent, for da blir jeg ekstra sensitiv der nede. Det var ikke mye bevegelse som skulle til fra min side, bare helt enkel “dytting” i hennes hvite ende. Det var så utrolig utløsende, jeg kjente at anspentheten fort forsvant som duggskyer om morgenen. Jeg er forbauset over hvor lenge jeg klarte og bygge opp den andre typen spenning, på slutten var det så ekstremt deilig at det på mange måter føltes som en langvarig orgasme.

Jeg har ærlig talt brukt lang tid på å få skrevet om DIANA, men det er fordi hver gang jeg prøver så ender det som oftest med at jeg bare leker med henne en gang til. Sånn bare for og være på den sikre siden liksom  Og hun har enda ikke skuffet, hun er så lydløs at jeg fint kan leke med henne mens mannen ligger rett ved siden av, noen ganger synes jeg det er kleint hvis det høres ut som et jet-fly prøver å ta av. Prisen er er helt innenfor om du har litt kunnskap om sexleketøy-markedet. For DIANA koster 799,- noe hun i mine øyne er verdt det og mer til! Hun er noe jeg for første gang kan anbefale til alle og enhver, fordi hun er så tilpasningsdyktig at hun passer til alle former og varianter. Du finner DIANAnederst på siden.

Sammenlagt: Nå er du vel spent? Som alle leker jeg har fra ROMANT kommer DIANA i en flott solid eske. Hun er deilig, jeg vet ikke hva mer jeg skal si uten og lyde som en klisje. Jeg er frelst! Affordable, tilpasningsdyktig, vanntett, lydløs, kraftig og intens. Jeg kaster bare terningen og den er enstydig: 6/6

Leave a Comment