Hei. Denne butikken er midlertidig stengt. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen i november/desember med et helt nytt design og utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Hvordan velge riktige glidemiddel?

Posted by admin 23. Apr 2017 0 Comment(s) Sexguide,

De fleste glidemidler faller inn i en av disse to kategoriene – silikon eller vannbasert – så å forstå forskjellen mellom dette vil hjelpe deg å velge riktig glidemiddel for dine sensuelle behov.

Alle personlige glidemidler vil forbedre din intim opplevelse, men hvilket glidemiddel er best for deg og din partner?

Les gjennom disse grunnleggende fakta for å finne ut!

 

SILIKONBASERT:

Langvarig “Vanntett” Moro

 

Silikon glidemiddel, bruker silikon som den viktigste ingrediensen. Disse smøremidler er populære fordi de er veldig glatte, mindre seige, klissete eller klebrige, og vare lenge fordi de ikke absorberer inn i kroppen. Bare litt silikon glidemiddel går en lang vei!

Men ikke alle silikon glidemiddel er skapt like. Silikon er laget av sand (ja, du leste riktig. Sand) , noe som betyr at en lav kvalitet silikon glidemiddel kan være “kornet” og potensielt forårsake sprekker eller mikro-rifter, i kroppen. Dette setter deg økt risiko for irritasjon og infeksjoner.

Det er derfor Gpunkt.no kun selger premium farmasøytiske kvalitets silikon i en formel anbefalt av leger og helsevesenet eksperter verden over.

Hva mer trenger du å vite om Silikonbasert glidemiddel?

 

FORDELER

 

Silikon glidemiddel er vanntett, så du kan bruke den i badekar, dusj, basseng eller boblebad.
Silikon glidemiddel varer mye lenger enn vannbasert glidemiddel.
Silikon glidemiddel føles silkemyk å forbedre sanselig opplevelse uten å bli klissete eller klebrig.
100% latex kompatibel og flott for sikrerere sex med kondom eller hansker.

Passer også veldig godt som et alternativ til massasjeolje

 

ULEMPER

 

Du trenger såpe og vann for å vaske bort silikon glidemiddel. Hvis det blir søl, er det veldig viktig å vaske opp umiddelbart fordi silikon glidemiddel kan utgjøre en alvorlig fare for å skli og falle om det havner på gulvet.
Silikon glidemiddel er ikke anbefalt til  leketøy som er laget av Silikon, TPR eller TPE. Silikon glidemiddler kan forårsake at leketøy løser seg opp, blir porøse og bryter dem ned over lengere tid som også kan medføre vekst av bakterier.
Det er også anbefalt å vaske bort silikonbasert glidemiddel fra kroppen etter lek. Om du for eks bruker silikonbasert glidemiddel og deretter går å legger deg for å sove kan du risikere at du får irritert hud med kløe dagen etter.


VANNBASERT:

Det beste valget for ditt leketøy

 

Som det populære alternativet til silikon, er vannbasert glidemiddel foretrukket av mange fordi de er superenkelt å vaske bort, og de er tryggt å bruke sammen med alle dine leketøy. Her brukes vann som den viktigste ingrediensen.

Vannbasert glidemiddel skylles av uten noen behov for såpe og det absorberes også inn i kroppen – dette er helt trygt, men det betyr at du kanskje må påføre på nytt oftere enn silikon glidemiddel. Kvaliteten varierer også mye mellom vannbaserte glidemiddler. konsistens kan variere fra å være nesten like flytende som vann til en tykk gele. Her finnes det ingen fasit på hva du som person bør velge ettersom alle har hver sin smak. Vi anbefaler at du prøver deg frem å ser hva du selv liker best. En mellomting er som regel det beste valget. De fleste vannbaserte glidemidler har en mellomting av disse konsistensene, men er du i tvil kan du alltid kontakte oss for råd.

 

FORDELER

Skylles av med bare vann for super enkel vask.
Sikker å bruke med alle former for leketøy. (Men det er alltid en god idé å sjekke produsentens instruksjoner som følger med leketøy for å sikre at det ikke er noen spesielle restriksjoner eller advarsler.)
100% latex kompatibel og flott for sikrere sex med kondom og alle andre typer matrialer

 

ULEMPER

Ikke så langvarig som silikon fordi det absorberer inn i kroppen.
Ikke vanntett/vannavstøtende.


DET ER ET PERFEKT GLIDEMIDDEL FOR ALLE

Selvfølgelig, valget mellom silikon glidemiddel og vannbasert glidemiddel er bare begynnelsen. Innenfor hver kategori, kan du også velge mellom varianter som Anal, oppvarming, kjøling, smak, Hybrid og organisk – samt personlige smøremidler spesielt formulert for menn og kvinner.

Bare tenk på dine sensuelle preferanser og behov (og din partners), deretter prøve forskjellige smøremidler til du finner en (eller flere) du liker best. Enten du er ung, gammel, mann, kvinne, straight eller homofil, er det et perfekt glidemiddel for deg.

 

Fortsatt i tvil?  fortell hva du skal bruke ditt glidemiddel til, så sender vi deg raskt en anbefalning.

Etikett: glidemiddel

Leave a Comment