Hei. Denne butikken er midlertidig stengt. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen i november/desember med et helt nytt design og utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

En guide til kvinnelig utløsning (Squirting)

Posted by admin 02. Mar 2019 0 Comment(s) Sexguide,

S]elv om bare noen få kvinner innrømmer å ejakulere (squirte) , er det anslått at 30-40 % av kvinner er i stand til å sprute, Selv om temaet kvinnelig ejakulasjon kan høres nytt ut for mange har dette vært kjent i tusenvis av år.

Mange den dag i dag er usikkre på om det kun er en myte siden de aldri har vært inne på dette omeråde hos kvinner.

Temaet for kvinnelig utløsning er utvilsomt fascinerende for både kvinner og menn . Den gode nyheten er at kvinner kan lære å sprute. Men først, la oss gå over mekanikken i kvinnelig ejakulasjon .

G-punktet :

G-punktet er et svampaktig område innenfor skjedeveggen . Stedet, som fikk sitt navn fra tysk gynekolog Dr. Ernst Gräfenberg ligger bak skambenet og fronten av livmorhalsen . Den nøyaktige plasseringen er avhengig av kvinner , men det antas at det kan nås via stimulering noen få cm inne i skjeden mot fronten av bekkenet (ca 6 cm inn) . G-punktet krever fast stimulering som gjør det blir hardt og “hovent” når blodet strømmer til det. Stimulering av G-punktet er det som antas å forårsake kvinnelig ejakulasjon . G-punktet kan nås enklere med et sexleketøy eller med hjelp av en partner via manuell stimulering eller samleie.

HVORDAN SQUIRTE/SPRUTE

Hva du trenger er( minst en eller flere av disse) :

  • fingrene dine
  • Et sexleketøy ( dildo, vibrator , G-punkt stimulator eller massagestav )
  • En partner

7 trinn til Kvinnelig ejakulasjon

1. Utforsk. Først av alt , utforsk kroppen din og lære om anatomi . Se på kjønnsorganet og beundre det. Studer vulva og hvor alt er , ikke bare ved å berøre , men også ved å se . Vær oppmerksom på hvordan alt ser ut og ta på deg selv og føl deg komfortabel . Også , ta på kroppen og lære hvor du liker å bli berørt , hva som føles riktig , og hva som vekker deg. Ingenting er off-limits . Det er din kropp så lære å nyte det uten skyld eller skam . Hvis du føler deg usikker på din seksuelle nytelse , vil du enten ikke kunne nå en orgasme , eller du vil bære at skyld og skam etter at du har nåd en orgasme.

 

2. Vær opphisset . Tillat deg selv å være opphisset. Kjenn hvordan dine opphisselses nivåene øker . Bli vekket med din egen touch eller med touch av partneren din. Ikke rush til penetrering ennå ( med fingrene , et sexleketøy , osv ) er et bedre startpunkt og i stedet nyte opplevelser og den økende opphisselse under prosessen.

 

3. Finne. Finn ditt G-punkt. Husk det ligger cirka 3-6 cm  inni skjeden din mot fronten av bekkenet ditt . Det kan være vanskelig for deg å finne G -punktet selv med fingrene. I så fall , få partneren din til å hjelpe deg eller bruk en G-punkt stimulator. Kvinner er bygget forskjellige så noen kan det være vanskeligere for enn andre.

4. Stimulering . Når du eller partneren din har nådd den omtrentlige plasseringen av G-punktet , begynner du å stimulere det. Du kan føle en følelse av at du må tisse . Vær trygg på at dette trykket er normalt og tisse vil ikke komme ut .

5. Slapp helt av. Jo mer du slapper av, jo bedre sjanse er det for at du kan ha en utløsning . Noen kvinner spenner seg opp pga frykten av de vil urinere, som kan og vil hindre utløsning. Snarere bare akseptere følelsene som normalt. Ikke vær redd for reaksjonen til partneren din hvis du har en. Dette er din prosess og partneren din er der for å hjelpe deg og støtte deg.

6. Nyt . Godta og la deg gå. Hvis assistert av en partner , spør etter det du trenger (raskere , tregere , akkurat der, opp, ned ) . Når du føler du er i ferd med å “eksplodere” , bare la deg selv gå til følelsene og fullt omfavne orgasme og våthet. Enten en stor eller liten mengde væske kan komme ut, dette kommer ann på hvor mye du har drukket denne dagen. Et godt tips er å drikke mye å skylle gjennom kroppen så mye som mylig denne dagen.  Det viktigste er at sprut kan være et svært kraftig orgasme. Hvis du ikke har opplevd det før, kan det gi deg bakoversveis .

7. Øv deg. Ikke stress over prosessen . Noen kvinner spruter enkelt og andre trenger litt eller mye øvelse for å lære det. Når du vet hvor G-punktet er , fortsette å øve til du er i stand til å sprute. Når du gjør det, fortsette å øve og lære hvilke seksuelle posisjoner og hva slags stimulering kan føre til ønsket resultat.

Tips om partner bruker sine fingre :

1. sørg for at du er veldig kåt før han/hun begynner (start med forspill og enkel stimulering)

2. når du føler at du er klar til å prøve, la partner føre inn 2 fingre og bevege dem opp og ned (Dette bør egentlig gjøres av partner uopfordret, men ikke for tidlig). Begynn sakte og gå fortere og fortere (husk å sikte på G-punkt når du er oppe) samtidig som han fokuserer på kyssing på nakke, hals eller munn.

Når det kommer til partner vil det selvfølgelig hjelpe med noen som er erfaren innen dette, men om det ikke er mulig må dere bare finne ut av det sammen langs veien.

 

Dette er et lite tips som har fungert på mange.

Hvis du er blant de kvinnene som allerede opplever denne type orgasme , bør du vurdere deg selv veldig heldig .

Hvis du er interessert i å lære , øve og ikke gi opp før du mestrer det vil følelsen være spektakulær!

Husk: Slipp deg løs og la kroppen din styre deg.

 

Skulle du være bekymret over våte flekker eller lignede har vi også tatt hånd om det. Vi har selv utviklet sexteppene du ser under som er meget enkelt å bare legge over sengen.

Etikett: squrting

Leave a Comment