(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Duskepisk, bondage-teip og nylontau

Posted by Sol 26. Mar 2019 0 Comment(s)

Syden på denne tiden av året er fantastisk! Og etter en rimelig muggen sommer her i Norge tok mannen i mitt liv affære å bestilte oss en uke i varmere strøk. Som den fantaserende tøsen jeg er sørget jeg for at kofferten ble pakket med noen nye leker for sene hete kvelder. De lekene jeg pakket var:

“Duskepisken”: En flerhalet pisk i ren gummi, slagene kan varriere med lett kiling eller sviende stikk. Perfekt å leke med sammens med olje og andre flytende alternativer da gummi tåler vask mer enn skinn. Prisen er 149,- 

Bondage-teip: En teip som minner mer om plastfolien man bruker på kjøkkenet enn om en teip. Dette er fordi det ikke er noe adhesive på overflaten. Den fungerer slik at overflaten limer seg fast i seg selv. Dette sikrer huden og kroppen mot teip og andre merker, i tillegg til at den er lite allergifremkallende. Finnes i flere fargevalg. Prisen er 99,- 

Nylontau: Nylon gjør så overflaten av tauet er mykt, og at det ikke skaper like mye friksjon som et hamptau eller et bomullstau. Lengden er ca 10 meter og finnes i flere fargevarianter. Prisen er 99,-

(Produktene finnes nederst på siden eller i fysisk butikk)

Tempraturene i syden er mye høyere en hjemme og luftfuktigheten var på over 80% så som du kan forestille deg, var jeg ikke tørr en eneste time der. Det er også noe som har tent meg så lenge jeg kan huske. Ikke svette, men slik het fuktig hud, som lukter av sommer, sol og hete fantasier. Hud som gjør at man virkelig får følelsen av å være ett når man er inntil en annen kropp.

Så på vår siste kveld med en uke med inspirert sex daglig, var det på med mitt dyreste Victoria Secret undertøy, en kort og Hvit kjole for en 4 retters middag i en koselig resturant med intim atmosfære. Allerede under middagen var jeg tent av forventningene til hva som skulle skje på kvelden. Og leke med dominanse og underdannelse er vel heller noe vi gjør ved spesielle anledninger og ikke til hverdag.

Jeg bryr meg ikke om hva kvinner sier, faktumet etter min mening er at ALLE og da mener jeg ALLE tenner noe helt sinnsykt på å bli dominert. At en mannen er en “mannemann”. At han tar ansvar, kontrollen og styringen. At han krever den fullstendige overgivelse fra meg. Det jeg tror mange misforstår er den delen som handler om smerte. At man er gærn om man liker det, for smerten er en så liten del av det at den er ikke nevneverdig engang. Det som er i fokus er nytelse, tillitt og ikke minst fantasier.

Vi gikk tett sammen etter middagen mot hotellet. Det var fortsatt over 30 grader ute, selv om natten hadde sneket seg på med sitt altoppslukende mørke. Jeg holdt rundt armen han hadde gitt meg, jeg kjente den varmehuden hans og pulsen som banket under overflaten. Begge litt svimle og begge litt fuktige av duggfall.. Når vi kom inn i resipsjonen var det som om det slo gnister mellom oss. Vi klarte så vidt holde hendene fra hverandre til vi kom inn i heisen og dørene lukket seg.

Han holdt håndleddene mine og vred dem opp bak ryggen, kysset meg hett over munnen og i halslinningen. Dro meg bakover til jeg traff veggen i heisen. Holdt begge hendene mine låst bak på ryggen med en hånd, og tok et godt grep om kjeven min mens han smakte på munnen min med tungen sin. Jeg var allerede helt øm i knærne når heisen så alt for fort nådde vår etasje, og han slapp taket i meg like brått som om han skulle ha brent seg.

Fnisende småløp jeg til rommet vårt og fikk dratt han etter med meg inn. Da døren gikk igjen tok jeg av meg kjolen og hjalp han av med alt bortsett fra bokseren. Han fortsatte og kysse meg over alt mens han sakte førte meg bakover mot sengen. “Legg deg ned”, jeg gjorde som jeg fikk beskjed om. Jeg lukket øynene og kjente kriblingen i magen og underlivet mitt tiltok ettersom jeg hørte han romstrerte i kofferten min. Han kom opp mot meg og begynte og kysse meg fra anklene og oppover. Da han nådde trusa, dro han den lett av med to fingre mens han beholdt øyenkontakten. Jeg registrerte at han hadde teipen i den andre hånden sin.

Da han hadde fått av meg trusa begynte han å teipe meg slik av jeg ikke skulle komme til klitoris, rundt lårene mine og over klitoris og rundt igjen. som et kryss over klitoris, og som en latekstruse som var halvveis på. Jeg kjente jeg allerede var begynt og bli våt. “snu deg” jeg la meg over på magen med hendene overlappende på hverandre forran meg. Jeg hørte den velkjente lyden “svisj” av pisken som ble dratt gjennom luften. Jeg strammet muskelene i spenning, jeg viste hva som kom.

Han dro pisken over ryggen min så lett at det kilte, han fortsatte ned over rumpa og ut mellom lårene som var klemt sammen. “Spre beina” komanderte han. Jeg adlød uten en lyd. Den første rappen med pisken traff meg rett mellom beina, jeg klarte ikke unngå å slippe ut et kvalt skrik. “Stille!”, jeg bet meg i leppa og la hodet rett ned i madrassen. Han ga meg noen raske rapp over rumpa etterfulgt av myke stryk fra hendene hans og kyss. Han fortsatt med pisken over hele ryggen. Jeg prøvde og være stille, men det kom til stadig ut små stønn over leppene mine. Jeg begynte og vri meg så han skulle treffe meg mellom beina og over rumpa mi. “Kan du ikke ligge stille?” spurte han mens han kjørt to fingre inn i meg samtidig som han fortsatte å gi meg raske rapp over rumpa. Jeg kjente at jeg begynte og nærme meg en orgasme.

Plutselig slapp han meg og jeg hørte han romstrerte bak eg i kofferten igjen. Jeg hørte tauet komme frem, han bandt det ene beinet mitt i fotenden, og det andre i hodeenden. Så dro han til så beina mine ble spredt så langt fra hverandre som mulig. Jeg kunne ikke bevege meg fritt lenger og jeg var tungpustet av opphisselse. Jeg lå fortsatt med hendene i kryss strekt ut forran meg, nå kom han opp i senga og sto rett forran ansiktet mitt i sin fulle høyde. “Kle av meg”. Jeg var ikke vond og be, og da det struttende blodåresprengte lemmet hans slapp fri fra underbuksene tok jeg meg den frihet og ta hele han i munnen min. Jeg ville smake på han. jeg ville ha han, hele han inne i meg.

Han trakk seg tilbake, så jeg ikke nådde pikken hans med munnen min lengre, han lo rått mens han ga meg to ganske harde rapp over hver rumpeballe. “Uskikkelige pike”. Jeg var fra meg av opphisselse og begynte nesten og sutre. Han gikk bak meg og smøg seg ned over meg så jeg kjente lemmet hans hvile over rumpa mi, han småbet meg i nakken mens han sa: Er det denne du vil ha? Jeg prøvde alt jeg var god for å vri meg så han skulle treffe åpningen min, jaaa nestesn stammet jeg. Han reiste seg opp på kne og dro meg opp i en halvveis stående stilling, og mens han presset hodet mitt ned i madrassen ved å holde i hestehalen min. Han sprengte seg inn i meg, jeg var allerede søkkvåt og så nær en orgasme at det var små stjerner som danset forran øyelokkene mine da han traff dypet i meg i første støt.

Jeg skrek ut, og jeg kjente at jeg allerede var i ferd med å falle utfor kanten. Jeg bet sammen tennene ,1 støt, 2 støt og et siste og hele verden løste seg opp i mitt skrik mens tauene strammet og teipen holdt presset over klitorisen min. Jeg kjente hele kroppen min stramme seg som i en bue for så og bli like bløt som gele. Han sto fortsattt inni meg og begynte og bevege seg sakte, vuggende, igjen og igjen. Det gikk for meg utallige ganger den kvelden.

Jeg vet at selv om sydenturen er over, så er ikke lekene ferdigbrukt, og jeg har mange stunder der jeg kan hente frem bildene i hodet mitt mens jeg leker med meg selv.

Fordeler:

  • Tauet er langvarig og slitedyktig.
  • Det er ikke noe lim på teipen
  • Pisken er lett og rengjøre
  • Tauet er 10 meter og rekker langt nok til de fleste knuter

Bakdeler:

  • Teipen kan ikke brukes med mindre du trekker den en runde så den fester seg i seg selv.
  • Tauet må knytes eller forsikres på andre måter i endene, da det lett går opp.

Dette kan anbefales alle par som har litt fantasi ;)

 

Leave a Comment