(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Du er bare ikke i kontakt med mine emosjonelle behov

Posted by admin 12. Mar 2019 0 Comment(s) Annet,

En kveld i forrige uke, ble kjæresten min og jeg klare for å gå til sengs.

Stemningen og intensitet begynner å bygge seg opp mot mine fohåpninger. Til slutt sier hun: "Jeg føler plutselig ikke for dette, jeg vil bare at du skal holde meg. '

Jeg sa: "HVA ?? !! Hva var det ?! '

Så sier hun de ord som hver kjæreste på planeten missliker å høre ...

«Du er bare ikke i kontakt med mine emosjonelle behov som kvinne for meg til å tilfredsstille dine fysiske behov som mann."

Hun svarte på mine forundret blikk ved å si: "Kan du ikke bare elske meg for den jeg er og ikke hva jeg gjør for deg på soverommet? '

Innsett at ingenting ville skje den kvelden sa jeg ok og gikk å la meg.

Allerede neste dag valgte jeg å ta fri fra jobben for å tilbringe tid med henne. Vi gikk ut til en hyggelig lunsj og deretter gikk for å shoppe i et stort, stort kjøpesenter. Jeg gikk rundt med henne mens hun prøvde på flere forskjellige svært dyre antrekk. Hun kunne ikke bestemme hvilke hun skulle ta, så jeg fortalte henne at jeg skulle kjøpe dem alle sammen. Hun ville ha nye sko til hennes nye klær, så jeg sa: "La oss skaffe et par for hvert antrekk.

Vi gikk videre til smykkeavdelingen der hun plukket ut et par diamant øredobber. La meg fortelle deg ... hun var så spent. Hun må ha trodd jeg var en ting til unna totalt sammenbrudd. Jeg begynte å tenke at hun testet meg, fordi hun ba om et tennis armbånd da hun ikke engang vet hvordan man spiller tennis.

Jeg tror jeg overrasket henne når jeg sa: "Det er greit, kjære. Hun ble nærmet seg nesten seksuell tilfredsstillelse fra all spenningen og tingene. Smiler med stort spent smil i forventning da hun endelig sa: "Jeg tror dette er alt kjære, la oss gå til kassen.

Jeg kunne nesten ikke holde meg da jeg utbrøt: «Jeg føler plutselig ikke for dette».

Ansiktet hennes ble bare helt blankt og kjeven hennes falt med et sjokkert, «HVA?»

Jeg sa: «Kjære! Jeg vil bare at du skal holde disse tingene en stund. Du er bare ikke i kontakt med mine finansielle behov som mann nok for meg til å tilfredsstille dine shopping behov som kvinne.

Og akkurat nå hadde hun blikket som så ut til at hun skulle drepe meg. Jeg la til, 'Hvorfor kan du ikke bare elske meg for den jeg er og ikke for de tingene jeg kjøper deg?

Noe sier meg at det ikke blir noe på meg i dag heller…

loveemotions

Leave a Comment