Hei. Denne butikken er midlertidig stengt. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen i november/desember med et helt nytt design og utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Kommer hun til å være utro?

Posted by admin 09. Mar 2019 0 Comment(s) Sex & samliv,

Du har kanskje en kjæreste som:

a) Har mange gutte-venner,

b) Stadig blir kontaktet av andre menn

C) Får ting de fleste jenter ikke får ( gaver, tilgang til gratis ting, etc).

 

Så, hva kan du gjøre for at jenta holder seg trofast blant alle disse kreftene som prøver å trekke henne bort fra deg?

La oss innse det. 90% av hennes guttevenner ville kastet seg over henne og hoppet i sengs med henne hvis de hadde sjansen (men denne diskusjonen kan vi komme tilbake til en annen gang) ...

Før vi kommer inn i prosessen av hvordan å holde henne trofast, vil jeg fortelle deg *Ting nummer én* Du må forstå før vi går videre

 

Å holde henne trofast starter internt.

Dette betyr at du må skape din egen tenkemåte som gjør at din jente vil holde seg trofast. Hvis du tenker annerledes eller på feil måte, vil det overskride og påvirke kroppsspråk og din oppførsel rundt henne - du vil oppføre deg trengende, snakke usikkert, og generelt virke avhengig. Husk, trang er ting #1 som fjerner det meste (om ikke alt) attraksjon jenta har for deg.

Uansett, er den primære ting å huske på at du ikke må bekymre deg hvis hun kommer til å være utro eller ikke, fordi jo mer du bry deg om det jo mer sannsynlig er det for at hun vil være det.

Den beste måten å gjøre dette på er å få henne til forstå at du er den eneste mannen i hennes liv. DU er fyren som gjør at hun føler seg som den lykkeligste jenta, og du er også en alt for god fyr å være utro mot. Ja, det er muligens andre menn der ute som gir henne ting og får henne til å le, men på slutten av dagen, er det kun deg hun ønsker å være med. Så, Ikke bry deg om de andre.

 

Hvordan holder du henne lykkelig og gjør så hun skjønner at du er for god til å være utro mot?

Ved å være fyren hun først møtte (det er derfor hun er sammen deg ... ikke sant?).

Så, fortsett å være deg selv. Forstå at å tvile på jentas trofasthet stammer fra usikkerhet. Du trenger ikke være sjalu eller skeptisk! Hvorfor? Fordi du er "THE MAN". Når du får det inn i hodet ditt, vil situasjonen bli bedre. Men "tillitsproblemer" er noen ganger normal og kan reduseres ved å følge tre retningslinjer.

 

1) Gi henne den tiden hun fortjener (dere er jo allerede sammen ... er dere ikke?)

2) Gjør det ekstremt klart for henne at hvis hun er utro mot deg, at du vil ikke lenger være med henne og at det ikke er en sjanse nr 2. (Bare husk å ikke få det til å virke som en trussel.)

3) Dere begge skal åpent kommunisere å uttrykke hvordan deres forhold fungerer, dette er en feil mange begår spesielt i begynnelsen av forhold. dårlig kommunikasjon kan ødelegge selv de sterkeste forhold

Nummer 2 er svært viktig fordi de fleste menn har problemer med å forlate en jente de virkelig, virkelig liker om hun er utro. Men, du må gjøre det svært viktig å presse gjennom denne følelsen om hun gjør dette.

I tillegg, her er noen andre tips for å minne jenta på at du er en alt for god fyr å være utro mot

I) Omgi deg selv med jenter som finner deg attraktiv. Tanken er at du er en "ønsket" mann. Fordi andre jenter vil ha deg, vil hun ha deg enda mer (Det er viktig å lese mellom linjene her, du prøver ikke å få henne sjalu!)

II) Fortsett å gjøre de tingene du har gjort i løpet av dine tidligere interaksjoner med henne fordi, igjen, hun er sammen deg for deg for den du er. Og, hvis du endrer dette er det en sannsynlighet for at du vil miste henne.

III) Gi henne plass! Hver dame trenger plass, og hvis du er for klengete, har hun mer av en grunn til å ønske å bryte fri og faller inn i en annens armer (bak din rygg). Gi henne plass, å få henne til å savne deg. Men hvis du trekker deg for langt unna, vil du bare presse henne inn i en annen manns armer. Men vis dette ved å gi henne plassen hun trenger, men la henne vite at du er der for henne når hun ønsker eller trenger deg, som binder inn i neste tips ...

IV) Kommunikasjon. Dette kan ikke understrekes nok. Hvis du kan både kommunisere dine behov og ønsker, så vil hun få en bedre forståelse av hvem du er, og hva dine retningslinjer er når det gjelder deres forhold.

V) Hold deg trofast selv. Hvis du ikke vil ha henne til å å være utro, så ikke vær utro mot henne. Det er faktisk så enkelt.

 

Jeg kommer ikke til å lyve og si at hvis du følger dette rådet, vil ikke jenta være utro. Alt jeg vet er at om du følger de nevnte forslagene ovenfor vil du gjøre det mindre sannsynlig for at hun selv ønsker å være utro. Noen jenter er bare bedragere, og det er sjeldent noe (hvis noe) du kan gjøre for å holde dem trofast. Men, hvis hun er denne typen person, må du holde deg sterk og tvinge deg selv til å komme deg ut av situasjonen og dumpe henne med en gang!

Det er ingen «Hvis», «og», eller, «men» Man gir ikke en ny sjanse i normale situasjoner. Har hun gjort det én gang, er det stor sannsynlighet for at hun gjør det igjen.

 

Du fortjener en person som oppfører seg mot deg som du gjør mot henne. 

 

Leave a Comment