Tilbud

Vis:
Sorter etter:
BACKDOOR Pakkedeal! -20%

BACKDOOR Pakkedeal!

Klarer du ikke å velge mellom vannbasert eller silikonbasert glidemiddel? Hvorfor ikke ta begge!?Du får Pjur Backdoor vannbasert og Pjur Backdoor Silikonbasert samlet i denne pakken. De er det perfekte valg for deg som liker analsex,Når du kjøper disse samlet vil du få følgende pris:Vanlig pris: 389..

Kr398,00 Kr320,00

ManMiao Cici (White) -23%

ManMiao Cici (White)

Cici er ikke bare en vanlig mastrubator, Cici er laget av det beste av matriale ettersom produsent ManMiao er ekstremt opptatt av kvalitet og nytelse. Cici er en en av de beste produktene på markedet innenfor sin klasse. Vagina og anal er en 100% avstøpning fra den kjente asiatiske modellen "C..

Kr4.299,00 Kr3.299,00

Pjur MED Vegan -25%

Pjur MED Vegan

pjur®med VEGAN er et vegansk glidemiddel, som er svært effektivt glidemiddel uten konserveringsmiddeler.vannbasert glidemiddel med utelukkende veganske ingredienser og selvfølgelig uten noen form for dyreforsøk som resten av serien. Den gir ekstra mild fuktighet for en langvarig smøring og er pH-bal..

Kr199,00 Kr149,00

Sosou´s Pocket pussy -25%

Sosou´s Pocket pussy

Det høye kvalitetsmateriale av denne masturbatoren  har en spenstig og et hudlignende design. Tunnelen av hylsen er vridd med nupper og riller for ekstra stimulering. Den er både stram og myk samt elastisk. Med realistiske folder og luftrommet som fungere som et lite vakuumkammer.&..

Kr399,00 Kr299,00