Rabbit Vibrator

Rabbit Vibrator

Rabbit Vibrator 

Rabbit vibratoren, som fikk sitt store gjennombrudd i TV-serien "Sex and the City", er en utrolig populær vibrator, og det er mange kvinners absolutte favorittleke. Rabbit vibrator, kaninører stimulere klitoris mens roterende kuler i skaftet stimulere skjeden og G-punktet blir massert.

Det finnes nå selvfølgelig mange nye design for denne orginale rabbitvibratoren.

Vis:
Sorter etter:
Advanced rabbit UTSOLGT (Midlertidig)

Advanced rabbit

når du ikke kan velge mellom en vibrator til gpunktet eller klitoris er Advanced rabbit et klassisk valg. det er en grund til at kvinner i mange år har gått for en rabbitvibrator, den er skapt for og stimulere både klitoris og gpunktet samtidig. De myke kanninørene er fleksible, slik at de gir en my..

Kr579,00

Diana (Lilla) UTSOLGT (Midlertidig)

Diana (Lilla)

Sexleketøy for kvinner: Lilla Diana rabbit vibrator til kun 749,-En av våre bestselgere innenfor G-punkt vibratorer. Denne unike vibratoren gir deg to separate kontrollmoduser i hver ende. Kaftig G-punkt og pirrende klitoris stimulering Vibratoren er meget fleksibel for at du skal tr..

Kr749,00

Diana (Rosa) UTSOLGT (Midlertidig)

Diana (Rosa)

Sexleketøy for kvinner: Rosa Diana Rabbit Vibrator til kun 749,-En av våre bestselgere innenfor G-punkt vibratorer. Denne unike vibratoren gir deg to separate kontrollmoduser i hver ende. Kaftig G-punkt og pirrende klitoris stimulering.Vibratoren er meget fleksibel for at du skal treffe..

Kr749,00

Fanala Passion UTSOLGT (Midlertidig)

Fanala Passion

Pumpende, roterende og vibrerende rabbit vibrator..

Kr599,00

Ultimate G-Rabbit UTSOLGT (Midlertidig)

Ultimate G-Rabbit

liten og søt rabbit vibrator med gode vibasjoner. Passer like godt for nybegynnere som mere erfarene..

Kr549,00

Vertigo Dream

liten og søt rabbit vibrator med gode vibasjoner. Passer like godt for nybegynnere som mere erfarene..

Kr549,00