Rabbit Vibrator

Rabbit Vibrator

Rabbit Vibrator 

Rabbit vibratoren, som fikk sitt store gjennombrudd i TV-serien "Sex and the City", er en utrolig populær vibrator, og det er mange kvinners absolutte favorittleke. Rabbit vibrator, kaninører stimulere klitoris mens roterende kuler i skaftet stimulere skjeden og G-punktet blir massert.

Det finnes nå selvfølgelig mange nye design for denne orginale rabbitvibratoren.

Vis:
Sorter etter:

Advanced rabbit

når du ikke kan velge mellom en vibrator til gpunktet eller klitoris er Advanced rabbit et klassisk valg. det er en grund til at kvinner i mange år har gått for en rabbitvibrator, den er skapt for og stimulere både klitoris og gpunktet samtidig. De myke kanninørene er fleksible, slik at de gir en my..

Kr579,00

Diana (Lilla)

Sexleketøy for kvinner: Lilla Diana rabbit vibrator til kun 749,-En av våre bestselgere innenfor G-punkt vibratorer. Denne unike vibratoren gir deg to separate kontrollmoduser i hver ende. Kaftig G-punkt og pirrende klitoris stimulering Vibratoren er meget fleksibel for at du skal tr..

Kr749,00

Diana (Rosa)

Sexleketøy for kvinner: Rosa Diana Rabbit Vibrator til kun 749,-En av våre bestselgere innenfor G-punkt vibratorer. Denne unike vibratoren gir deg to separate kontrollmoduser i hver ende. Kaftig G-punkt og pirrende klitoris stimulering.Vibratoren er meget fleksibel for at du skal treffe..

Kr749,00

Ella UTSOLGT (Midlertidig)

Ella

Selvvarmende  vibrator! Synes du det er ubehagelig med en kald vibrator? Vel, nå har du en vibrator som varmer seg opp til 42C. En perfekt tempratur som føles behagelig mot huden.For å starte oppvarmingen av vibratoren holder du bare begge piltastene inne i ca 2 sekunder til lyset skifter fra h..

Kr799,00

EVO LUX Rabbit UTSOLGT (Midlertidig)

EVO LUX Rabbit

Sexleketøy for kvinner: KRAFTIG Evo Lux Rabbit Vibrator til kun 749,-designet for å gi deg et unikt formet leketøy og en unik opplevelse. Vibratoren som som treffer alle de riktige stedene. Denne leken er helt vanntett og gir deg en vibrator i høy klasse som er alt annet enn vanlig, noe som gir deg ..

Kr749,00

Fanala Passion UTSOLGT (Midlertidig)

Fanala Passion

Pumpende, roterende og vibrerende rabbit vibrator..

Kr599,00

Pretty Love Felix UTSOLGT (Midlertidig)

Pretty Love Felix

Sexleketøy For Kvinner: Pretty Love Felix Rabbit Vibrator til kun 399,-Nekter å takke med enkel stimulering når en massasje på både klitoris og g-punktet er mulig? Med med denne vibratoren får du mange vibrasjonsmønstere med et glatt og enkelt design. Du vil oppdage en form spesielt designet for fan..

Kr399,00

Pretty Love Gene UTSOLGT (Midlertidig)

Pretty Love Gene

Sexleketøy for Kvinner: Pretty Love Gene Rabbit Vibrator til kun 399,-Nekter å takke med enkel stimulering når en  massasje på både klitoris og g-punktet er mulig? Med med denne vibratoren får du mange vibrasjonsmønstere med et glatt og enkelt design. Du vil oppdage en form spesielt designet fo..

Kr399,00

Pretty Love Uriah UTSOLGT (Midlertidig)

Pretty Love Uriah

Sexleketøy For Kvinner: Pretty Love Uriah Rabbit Vibrator til kun 679,-Dobbelt  glede og dobbelt så mye moro med Uriah! Den perfekte rabbitvibtator med en spennende musikkfunksjon og flotte form. Kombinerer sine to kraftige motorer med enten forhåndsprogrammerte mønstre eller musikk fra spiller..

Kr699,00

Ultimate G-Rabbit

liten og søt rabbit vibrator med gode vibasjoner. Passer like godt for nybegynnere som mere erfarene..

Kr549,00

Vertigo Dream

liten og søt rabbit vibrator med gode vibasjoner. Passer like godt for nybegynnere som mere erfarene..

Kr549,00