(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Mest for han

Mest for han

Enten du leter etter realistiske masturbering produkter, hvis du ønsker å styrke din ereksjon, forstørre din penis eller noe annet, så har vi her i G-punkt hva du leter etter. Vi har gått langt for å velge de beste og mest unike og gunstige produktene som kan gi deg stor glede. Det blir alltid lagt til nye produkter i butikken, så det er god grunn til å fortsette å komme tilbake. Ta gjerne kontakt med oss ​​dersom du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne den rette.

Vis:
Sorter etter:
Cloneboy Vibrator UTSOLGT (Midlertidig)

Cloneboy Vibrator

Lag avstøpning av din egen penis!Du får en vibrerende utgave av din egen penis med dette støpesettet!  Settet inneholder 2 forsøk med støpemasse som gjør at du kan prøve igjen om du skulle feile første gangen eller ikke bli helt fornøyd med resultatet. Sørg for at du er virkelig i humør når du ..

Kr459,00

Fuck Me Bare Ass Mastrubator

Tilfredsstille dine ønsker med denne store og himmelske masturbator som kan skryte av sine to oppsiktsvekkende hull. Ta deg til orgasmisk lykke gjennom sine trange men fleksible kanaler.(merk: bør brukes sammen med vannbasert glidemiddel)..

Kr1.995,00

Get Lock Donuts UTSOLGT (Midlertidig)

Get Lock Donuts

Fest den ene ringen rundt roten av penis og den andre ringen rundt testiklene. eller bruk begge rundt penis, her kan du eksperimentere hvor du liker best å ha ringene. ringen er myk og elastisk å gir en desidert sterkere ereksjon. Når det kommer til penisringer uten vibrasjon er dett..

Kr99,00

Get Lock Magnum force UTSOLGT (Midlertidig)

Get Lock Magnum force

3 stk penisringer i ren silikon med forskjellige størrelser.De forskjellige ringene er designet for at de skal passe forskjellige steder En for penis, en for testikler og en for begge deler...

Kr120,00

IJOY penisring

IJOY er en penisring perfekt egnet for par med en god vibrator som treffer klitoris veldig fint. Anbefalt stilling for å få best ut av denne er dame på topp i en ridende stilling så vibratoren ligger opp not klitoris...

Kr499,00

Man'Q - Moaning Maddy UTSOLGT (Midlertidig)

Man'Q - Moaning Maddy

Med hyperstimulerende kanaler er det ingen tvil om at dette er noe du må prøve. Det medfølger to stk bullet vibratorer. En singel enkel vibrator og en stønnende vibator. Ja du leste riktig, den ene vibratoren har en "stønnefunksjon" Vibratoren på denne er også en av de kraftigste i hele værden..

Kr995,00

ManMiao Cici (Bronze)

Cici er ikke bare en vanlig mastrubator, Cici er laget av det beste av matriale ettersom produsent ManMiao er ekstremt opptatt av kvalitet og nytelse. Cici er en en av de beste produktene på markedet innenfor sin klasse. Vagina og anal er en 100% avstøpning fra den kjente asiatiske modellen "C..

Kr4.299,00

Nano Real UTSOLGT (Midlertidig)

Nano Real

Nano Real er klar til bruk fra første stund, denne kvalitetsvaginaen kommer ferdig fylldt med gldemiddel for at du skal kunnne bruke den med en gang du pakker den ut. Nano Real er en masturbator som ikke vil skuffe. Den utrolig myke og naturtro følelse som du vil oppleve gir mer enn..

Kr449,00

Power Plus Soft Snug Rings UTSOLGT (Midlertidig)

Power Plus Soft Snug Rings

3 stk penisringer i høykvalitets silikon..

Kr179,00

RENEGADE Cage (Clear)

Avansert design vil tilfredsstille og begeistre både deg og din partner. Legger til ekstra tykkelse og tekstur samt en trang følelse rundt roten av penis. før på noen dråper med glidemiddel og du er klar for å trekke den over penis. Dette er enkelt og greit bare én av de flotte hjelpemidlene for der..

Kr149,00

Renegade Cage (Svart)

Avansert design vil tilfredsstille og begeistre både deg og din partner. Legger til ekstra tykkelse og tekstur samt en trang følelse rundt roten av penis. før på noen dråper med glidemiddel og du er klar for å trekke den over penis. Dette er enkelt og greit bare én av de flotte hjelpemidlene for der..

Kr149,00

REVO Pump UTSOLGT (Midlertidig)

REVO Pump

Med denne automatiske penispumpen får du hva du trenger, ved et trykk på en knapp som gir deg sjansen til å få økt utholdenhet og størrelse. Dette verktøyet er trygt å bruke og alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og slappe av mens den gjør jobben for deg. Du får en lufttett forseg..

Kr699,00

Satisfyer MEN Vibration UTSOLGT (Midlertidig)

Satisfyer MEN Vibration

Satisfyer MEN Vibration er et sexleketøy for menn som vil ta orgasmen til nye høyder. med de 14 spennende og forskjellige vibrasjonsprogrammene, gir den en nytelse utenom det vanlige.  måten den er laget på, gjør at den omfavner 7 cm av pensien, og dette er selvfølgelig på de mest følsomme punk..

Kr799,00

Sexy Lina

Stor mastrubator med vaginal og anal åpning på ca 5 kg..

Kr1.549,00

Soft Platinum penisring

Penisring laget av supermyk men også meget slitesterk silikon. ..

Kr149,00

Stay hard clear stud UTSOLGT (Midlertidig)

Stay hard clear stud

Elastisk penisring med vibrerende bullet ..

Kr179,00

Stay hard Stud UTSOLGT (Midlertidig)

Stay hard Stud

Elastisk penisring med vibrerende bullet ..

Kr179,00

Suck me PenisPumpe UTSOLGT (Midlertidig)

Suck me PenisPumpe

Det er svært få menn rundt i værden som ville ha noe i mot å ha en større, tykkere ereksjon for å glede seg selv og sin partner. Hvis du vil ha noe ekstra å stikke inn din partners ivrige hull, prøv denne penispumpen. Denne penispumpen har kapasitet til å pumpe deg opp til over 18cm ..

Kr399,00