(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Vagina

Vagina


Vis:
Sorter etter:

Fuck Me Bare Ass Mastrubator

Tilfredsstille dine ønsker med denne store og himmelske masturbator som kan skryte av sine to oppsiktsvekkende hull. Ta deg til orgasmisk lykke gjennom sine trange men fleksible kanaler.(merk: bør brukes sammen med vannbasert glidemiddel)..

Kr1.995,00

Man'Q - Moaning Maddy UTSOLGT (Midlertidig)

Man'Q - Moaning Maddy

Med hyperstimulerende kanaler er det ingen tvil om at dette er noe du må prøve. Det medfølger to stk bullet vibratorer. En singel enkel vibrator og en stønnende vibator. Ja du leste riktig, den ene vibratoren har en "stønnefunksjon" Vibratoren på denne er også en av de kraftigste i hele værden..

Kr995,00

ManMiao Cici (Bronze)

Cici er ikke bare en vanlig mastrubator, Cici er laget av det beste av matriale ettersom produsent ManMiao er ekstremt opptatt av kvalitet og nytelse. Cici er en en av de beste produktene på markedet innenfor sin klasse. Vagina og anal er en 100% avstøpning fra den kjente asiatiske modellen "C..

Kr4.299,00

Sexy Lina

Stor mastrubator med vaginal og anal åpning på ca 5 kg..

Kr1.549,00