(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

penispumper

penispumper


Vis:
Sorter etter:
REVO Pump UTSOLGT (Midlertidig)

REVO Pump

Med denne automatiske penispumpen får du hva du trenger, ved et trykk på en knapp som gir deg sjansen til å få økt utholdenhet og størrelse. Dette verktøyet er trygt å bruke og alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og slappe av mens den gjør jobben for deg. Du får en lufttett forseg..

Kr699,00

Suck me PenisPumpe UTSOLGT (Midlertidig)

Suck me PenisPumpe

Det er svært få menn rundt i værden som ville ha noe i mot å ha en større, tykkere ereksjon for å glede seg selv og sin partner. Hvis du vil ha noe ekstra å stikke inn din partners ivrige hull, prøv denne penispumpen. Denne penispumpen har kapasitet til å pumpe deg opp til over 18cm ..

Kr399,00