penispumper

penispumper


Vis:
Sorter etter:
Basic Pump UTSOLGT (Midlertidig)

Basic Pump

Helt enkel penispumpe som fungerer til det den skal, enkel håndpumpeFarge sendes tilfeldig..

Kr299,00

Hercules pump UTSOLGT (Midlertidig)

Hercules pump

Med regelmessig bruk av denne pumpen, vil du kunne bli lengre og hardere.  Hercules tilbyr kraftig automatisk penis pumpetrykk / kraftig sug. Motta enestående resultater utvid din penis og for å oppnå sterkere og mer langvarig ereksjon! komfortabel under bruk. Alt du trenger å gjøre er..

Kr699,00

REVO Pump UTSOLGT (Midlertidig)

REVO Pump

Med denne automatiske penispumpen får du hva du trenger, ved et trykk på en knapp som gir deg sjansen til å få økt utholdenhet og størrelse. Dette verktøyet er trygt å bruke og alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og slappe av mens den gjør jobben for deg. Du får en lufttett forseg..

Kr699,00

Semo penis pump UTSOLGT (Midlertidig)

Semo penis pump

Semo Penis Pump Denne penispumpen hjelper deg til å få en fyldigere, hardere og mer langvarig ereksjon. Det er festet en trykkmåler og et pistolgrep som et alternativ til den "vanlige " pumpeputen som vi kjenner fra andre penispumper. Når du setter penispumpen over din penis vil den føre til et s..

Kr449,00

Suck me PenisPumpe UTSOLGT (Midlertidig)

Suck me PenisPumpe

Det er svært få menn rundt i værden som ville ha noe i mot å ha en større, tykkere ereksjon for å glede seg selv og sin partner. Hvis du vil ha noe ekstra å stikke inn din partners ivrige hull, prøv denne penispumpen. Denne penispumpen har kapasitet til å pumpe deg opp til over 18cm ..

Kr399,00