(COVID-19) OBS: Vi har for øyeblikket stengt nettbutikken midlertidig grunnet problemer med leverandører. Vår butikk i Fredrikstad er fortsatt åpen som normalt: 12.00-17.00 (Man-Lør) Vi jobber for tiden med å få gode avtaler med nye leverandører å regner med at nettbutikken vil åpne igjen til høsten med et helt nytt utvalg av produkter. I mellomtiden ønsker vi dere velkommene til vår butikk i Fredrikstad som er åpent som normalt.

Om oss

Godt utvalg med noe for alle!
Gpunkt er en lokal butikk lokalisert i 
Underhaugsgata 1, (Fredrikstad) og er en Norsk erotisk nettbutikk. gpunkt.no ble opprettet i starten av 2014, men har vært i bransjen siden starten av 2011.

Her du bla. finner dildoer og vibratorer. Vi har også glassdildoer, metalldildoer, dildo-vibratorer, og mye mer. For menn har vi også masturberings produkter, både med og uten vibrasjon. I tillegg har vi også penisringer i flere varianter og de mer tradisjonelle sexproduktene. Vi har anal sexleketøy for både menn og kvinner, bondage og alle slags fetish produkter, hvis det er det du leter etter. Vi har selvfølgelig også de mest populære glidemiddlene med høy kvalitet, både vannbasert, silikonbasert etc. For oss er det viktig at du blir fornøyd uansett!

 

Kom å besøk vår erotiske butikk i Fredrikstad!

(Vi minner om at noen priser kan variere fra nettbutikk til fysisk butikk)

Underhaugsgata 1 - 1608 Fredrikstad

   

 

 907 18 159                                                                        gpunkt@fantasyimport.no